Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muszka (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körkérdés: történt már Veletek ilyesmi? Akár konkrétan a Keletiben, vagy máshol? Nem tudott visszaadni 5-10 forintot, meg sem próbálta a helyzetet megoldani stb?Nyilván nem 5-10 forinton múlik a világ, de a lenti hozzáállás elég gusztustalanSzia Georgejr!Egy gyors kérdésem…..
Muszka (törölt) 2010.03.23 22:15:03
@rickyramirez:

Persze, nem is arról van szó, h 200 forintos jegyért fizetek 20 ezressel...és tényleg, én úgy gondolom, ha lehet, próbálok nem sokkal többel fizetni, mint amennyit kértek, de nem kötelező. Mezőtúron ki van írva, h nagy címletből nem kötelesek visszaadni. De az egy kis állomás, Szolnok meg azért szerintem elég nagy. Az utas is hibás azért, ha nagyon nagy címletben fizet, ha tudja, h keveset fog, de az ordibálást meg az ősemberes hozzáállást szerintem semmi sem indokolta...

A bankkártyás fizetésről meg annyit, mikor 20an állnak mögöttem, sietne mindenki, nem fogok azzal fizetni. Pedig van kártyám és mégsem. Tovább tart, macerásabb meg kellemetlenséget okozok másoknak. Ha nincs más, akkor nincs más, de ha lehet választani, készpénz. Valahol meg nem is lehet, pl. Mezőtúron, pedig ott fősuli is van, meg minden, vadi új az egész állomás, mégsem.