Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiókos

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén tavasszal kacsák lepték el Pesterzsébet egyik forgalmas közútját, a tavaszi és nyári zivatarok ugyanis akkora tavakat alakítottak ki az uton, hogy odajárnak fürdeni. A Gubacsi lakótelep és a Mediterrán lakópark szélén található Zodony utca biztosítja az itt élőknek és a pesterzsébeti…..
A freemail 90 nap inaktivitás után törli a júzerek postafiókját, a lenti panasz szerint viszont most 61 nap után tette meg mindezt. A felhasználó elsiratta az eltűnt leveleit de türelmes volt, beérte volna egy bocsánatkéréssel is, ha legalább szóba állnak vele. De arra január óta…..
Fiókos 2010.03.23 10:38:00
Kedves Mindnyájan!
Én vagyok a poszt szerzője. Velem esett meg a dolog.

Először is, nem vagyok az a személy, akinek itt kettővel feljebb a levelezését megtaláljátok.
Szimpla "öreg" netező vagyok.

Azok tippeltek jól, akik ezt az "életkort" feltételezték, meg azt, hogy tulajdonképpen ez a "rengeteg" postafiók szimplán az "öregség" eredménye.

Amikor én először netezni kezdtem, postafiókot regisztrálni különleges dolog volt. Nem volt ez a bőség se anonimitás mindig. A netes tanulás folyamán meg ahogy jött, erre, meg arra regeltem postafiókokat.

Az hogy mostanra maradt mondjuk hat darab, az szerintem nem valami beteges dolog. Egyszerűen így alakult. Számos okból -- erre is érkeztek jó tippek --, más mélcímmel írok az Index fórumjába és más mélcímmel vagyok regisztrálva mondjuk a McAfee honlapján. Sőt, más email címmel adok fel apróhirdetést is.

Mivel a postafiókok közül több is ilyen "tradicionális", VALÓBAN nem naponta nézegetem. De nézegetni kell, mert van spamirtás, vannak ezek az aktivitási időszakok. Fogalmam sincs, ebben mi lehet egyeseknek perverz vagy baromság. Aki ilyesmit ír az szimplán kőbunkó.
Ezen az alapon meg lehetne kérdezni, ki az a hülye aki ma még bélyeget gyűjt vagy gyufásdobozt, vagy akár Füles újságot. Vagy ki az a hülye aki kéthavonta felmegy a Gellérthegyre körülnézni.
Tényleg egybites kommentelők vannak!

Aki paranoiásnak gondol, azt fontolja meg, hogy például itt az Indexen ÉPPEN EZÉRT találták ki az Indapass szolgáltatást, hogy KÖVETNI tudják a felhasználók minden mozgását a honlapon és a kapcsolódó "ingyenes" vonalakon, úgyhogy alaposan meglepődhat az, aki Indapasst használ, mi mindent tudnak róla az Index csoport adminisztrátorai.

Ezen túlmenően, fogalmam sincs, a posztom LÉNYEGI kérdése, miszerint a frímél szimplán 60 nap inaktivitás után törölte két fiókomat miért nem zavar senkit, illetve majdnem senkit.
Szerintetek trermészetes, hogy egy szolgáltató, még ha ingyenes is, leszarja a saját szabályait.
Én megpróbáltam kidríteni, de szartak rám. Suttyó magatartás ez, ennyi. Éppen ezért vártam két hónapot és éppen ezért adtam közre a Homáron. Aki akar, ebből levonja magának a tanulságot.

A többi postafiók csak annak a bizonyítására szolgált, hogy a "látogatásaim" egy rend szerint történnek. Egyébként a PersonalPassworder programot használom az accountjaim karbantartására. Ajánlom mindenkinek.

Aki pedig lényegileg szólt hozzá, köszönöm.

Na csá mindenkinek!