Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pitzilany

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar-magyar szótár C-verzió 2011.01.11 04:03:00
"Vagy vagy vagyVagy vagy"/a szerző egyszavas verse*/Senki nem gondolkodik el egy elméletileg sajnos nem kizárható  C-verzión. Sőt, szerintem senki nem is gondolkodik e mai különösen tejbenáztatott kakajóskalácszivataros órán... Magyarországon verik a…..
wuhháhháhhá Nem mondhatnám, hogy vártam ezt a pillanatot, de megtörtént. Rámír egy néni (szó szerint) az arckönyvön, hogy nem vagyok-e véletlenül riporter, mert jópár évvel ezelőtt látott az Ablakban*. Hát a néni jól lecsekkolt, mielőtt rámírt, hiszen ott van egy…..
pitzilany 2010.05.16 14:20:35
@Latomasok.blogspot.com:

Bölcs. Naggyon bőcs.Én meg megyek gumikacsát sétáltatni. (vagy nem)
Egy igazán fontos dolog : soha Soha ne egyetek túl sok chipset és semmiképpen ne igyatok rá tonikot- a kettő között pedig ne egyetek lekváros hókifliket , mert nagyon-nagyon rosszul fogjátok érezni magatokat...És ha esetleg kb egy év után újra fordítanotok kellene , akkor…..
pitzilany 2010.05.16 14:19:05
Erős a késztetés hogy kimenjek a természetbe. Ki szeretnék szakadni innen. Nem végleg, de hétvégenként biztosan. Ugyanakkor sok-sok zenére, fesztiválra és tombolásra is vágyom. Ha ez nem ambivalens, akkor semmi sem az. Ma este egy kis késlekedés miatt - tanítványom…..
pitzilany 2010.05.16 14:17:55
:)
Két viszonylag közeli kontinens... Egymástól igen távolálló kultúrával. Vegyük csak példának a zenéjüket. Afrikai haveromnak ez tetszik : Amit én kb mulatóshoz tudnék hasonlítani, de náluk rendkívül posh sőt, fly...annyira, hogy ! A testvériség jegyében…..
pitzilany 2010.05.02 19:23:50
@Latomasok.blogspot.com:
Most teccik v fikázod?
:DDD
... Everything is just a beam of light or a shadow. Or a mascarade. Never can be so sure what you can see is real. I thought it was true but it wasn't. Just a bad play . And it 's not about last year . No. It's about last Wednesday and Saturday. And I hope I'll never be as…..
pitzilany 2010.04.05 11:13:31
Na, mivel meló van ezerrel, ezért kénytelen voltam elhalasztani több téli túrát is, pedig most van csak igazán jó idő erre. Habár az utóbbi hetekben hétvégére pont havazott, ami túrázás szempontjából nagyon jó, hiszen csodaszép a táj, meg az idő, az utazást viszont…..
...Mer' az jó. És akkor, miután rátaláltam a lépcsőházban ülve a születésnapomon, bementünk a lakásba. Semmi különös, csak Ő részeg volt, én meg szomorú. Azért voltam szomorú, mert más programot tervezett nemis olyan régen a jeles napra, amiből persze…..
Legalább 2 hete nem emlékszem semmiféle álmomra. Ám ma délelőtt úgy ébredtem, hogy képes voltam felidézni az álmomban látottakat. Mondjuk, nem sok értelme volt az egésznek, de igen fura álom volt, annyi szent. Ugyanis az egész egy közös teremben való alvás körül…..
... Tavasz van. El sem hiszem. Három nap után még nem kezdett el havazni vagy jégesővel örvendeztetni meg minket.. Ez a bolondos időjárás, amit jól elrontottunk a gyárainkkal meg a vízszennyezéssel és a CO2 , CO3 kibocsájtással és az egyéb ipari tevékenységekkel.…..
It was a nice day wasn't it? Do I have to tell you, why ? ' Cause I won't. But I swear it was good. Really good. I enjoyed this morning and afternoon much better as I did last Saturday. As a matter of fact : I had breakfast here . Just check it out ! I had English…..
Megvolt.   Már azon is csodálkoztunk, hogy jééé, ennyi az annyi. Sorsfordító dátum. Mostmár nem lehet csak úgy lézengeni, élni bele a vakvilágba, ahogyan eddig.Ha összeszámolom, az utóbbi 2 évben legalább 4-en mondták, hogy mit kellene tennem.Én persze elengedtem a fülem…..