Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xyrius

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
Subba Gecimédia - Mónika őszinte 2007.01.22 14:57:00
Szép azzal szembesülni, hogy még a hülyéknek a tévében is van emberi oldala. Sőt, még Erdélyi Mónikának is. Ahogy levetkőzi azt az elviselhetetlen, álszent arcát, és ahogy konkrétan más hangon is kezd el beszélni, amint kiesik a szerepből, komolyan mondjuk, majdnem megszerettük.…..
Csáp Géza Az év metálja 1. 2006.12.26 10:00:00
Év végefelé az ember óhatatlan késztetést érez arra, hogy mindenféle listákat generáljon, majd ezeket közzétegye, a csépgéza metál szekciója sem maradhat ki ebből az össznépi baromságból, lássuk hát, hogy melyik 5 album került be az év metálja lista első részébe! Stone…..
Subba Balti brék 2006.12.21 13:09:00
A videó a posztszovjet élet mindennapjait a maguk természetes szépségében bemutató English Russia blogról származik, és azt mutatja be, ahogy egy litván polgártárs átkel az úttesten. Nevess nyugodtan, nem mozgássérült!..
 Ez a fiatalember a 17 éves Marco Raphael Castro. Marco az illinoisi Wheaton egyik középiskolájának tanulója, közismert tréfamester. Az iskola vezetése és a helyi rendőrség szerint Marco december 6-án elcsente az iskola menzájáról a salátadresszinges üveget, ügyesen…..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
comment:com Hepi börszdéj bazmeg! 2006.12.12 08:00:00
Délután nem szabad gyanútlanul nyomkodni a távkapcsolót, mert katartikus élményben lehet része az embernek. Az RTL a sztenderd motívumot hozta Maunikával (erős gondozásra/szabályozásra szoruló fogsorral bíró hölgy és kedves édesanyja konfliktusa az apai szeretet illetve annak…..
Subba Öcsi Lajos emlékére 2006.12.11 14:09:00
Kémünk azt állítja, hogy az AEGON szombati karácsonyi bálján Nyúl Zsusza Zsu műsorvezető gy köszöntötte az egybegyűlt biztosításipari szaklembereket: "Ma nemzeti gyásznap van, kérem, hogy egyperces néma felállással emlékezzünk meg Puskás Lajos emléke előtt!"..
xyrius 2006.12.11 16:44:05
Az alábbi, kisé sután megírt levelet a Zugügyvéd azért teszi közzé, mert sokan nincsenek tisztában, hogy a blogolás jogilag igenis veszélyes lehet. Óvatlanul vagy szándékosan számos jogszabályt érinthet egy bejegyzés, a személyhez fűződő jogok megsértésétől a…..
Az, hogy Hernádi Juditnak van egy lánya, csak valahol a tudatunk leghátsó zugában volt jelen. Az pedig, hogy ő az összes magyar celebgyerek közül messze a legvagányabb, eddig eszünkbe sem jutott. Pedig így van, aki húszéves lányként extrémmetál-együttesben énekel, és szinte…..
xyrius 2006.11.27 13:37:59
Sajnos a gonosz magyar kereskedelmi tévék a héten teljesen begurultak a videómegosztó szájtokra, így most ideiglenesen mindannyian kénytelenek leszünk nélkülözni a Balázs- és a Mónika-show szaftos részleteit. Túl fogjuk élni, hiszen szerencsére az amerikai tévétársaságok…..
A következő sztoriért köszönet Capture nevű olvasónknak és Lóránt Attila fotográfusnak. Visszavonták az új Leslie L. Lawrence-regényt, a National Geographic jogászai ragaszkodnak a kötetek bezúzásához. Cirka 70000 példány lett oda egy borító és a jó magyar igénytelenség…..
Hát igen, megjelent a Hooligans legújabb albuma, Bohémélet címmel, mit is várhatnánk a bohém srácoktól, mint röpke betekintést bohém életükbe, már aki képes ezt az anyagot egyben végighallgatni. Nekem nem sikerült, csak úgy, hogy 2 nóta után elszívtam egy cigit, és az iPodon…..
w Jóóó reggelt Vatikán! 2006.11.24 06:00:00
Tán mégse akkora katasztrófa ez a Benő 16, mint amilyennek tűnt a megválasztásakor. Az ókonzervatív Ratzingerből óvatosan kísérletező pápa lett. Például most már még az is szóba jött, hogy ha egy házaspár egyik fele AIDS-es, akkor ugyan használhassanak kotont az…..
w Csináld magad: Tuctuc Jammer 2006.11.22 17:00:00
A kétkerekű köcsögök után forduljunk rá egy másik típusra, konstruktívan. Arra, amelyik a buszon, az orvosi váróban, vagy akárhol emberek közt bömbölteti a walkmanjét, discmanjét, MP3-lejátszóját. Nagyon jól tudja, hogy kihallatszik a füléből, de hát pont leszarja ő, hogy…..
Mindegy, hány ezer hülye videót láttál az interneten. Mindegy, hány részt láttál a Jerry Springer showból. Mindegy, ha utálod az erőszakot, és az is mindegy, ha ízléstelen dolognak tartod a röhögést nálad szerencsétlenebb embertársaidon. Most akkor is röhögni fogsz. ..