Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nolica

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BOZSI KMG és ÉN 2017.11.06 00:21:02
Az én történetem KMG-vel   2001 július 1. – 2017. november 5. Ez az a dátum, amikor megszűnt a szerződésem az Operettszínházzal KMG miatt. (előbbi) És ez az a dátum, amikor bejelentette KMG, hogy elhagyja az Operettszínházat. (utóbbi) 16 év…   Most nem szeretnék foglakozni, igaz-e, vagy…..
Nolica 2017.11.09 18:24:40
@Ranó Matyi: biztosan nyomós okod van rá
Két napja debütált a CBA Facebook-oldalán a magyar áruházlánc új imázsvideója Kasszás Erzsi főszereplésével, aki énekel, táncol és imádja kiszolgálni a vásárlókat. A megosztó videó bejárta a magyar internet minden bugyrát, de az még nem derült ki, miért épp ezzel rukkolt elő a konzervatívnak tartott…..
  Írtunk már Mohácsi Erzsébetről, Mohácsi Viktóriáról. Megemlítettük a hírős Csoli-klánt is ott. Az egész magyar belpolitikát ilyen családi szálak szövik át, és ezek a férgek határozzák meg a politika és hazánk sorsának alakulását. Hazánk jelen kulturális és…..
Nolica 2010.04.05 18:27:47
@tesz-vesz: Milyennek ismertem meg őket? Nagyon okosak, nagyrészének diplomája van, a Dr. Daróczi Gabriella tudomásom szerint a filozófia tudományok doktora, tanit az ELTE-n is, és ugy tudom máshol is. Nagyon okos, értelmes, szorgalmas. Valószinű a családhoz tartozik, de nem lehet hallani arról, hogy politizálna. Tudomásom szerint pszichológiát, és teologiát is tanult, dráma tagozaton is van valamilyen végzettsége. Ezért kérdeztem, hogy tud-e róla valaki, hogy közvetlenül a család tagja-e? Jelenleg is Hajdú-Biharban is lakik, és a fővárosban is. Hétvégeken otthon van. Ha jól tudom elvált, és van egy gyermeke.Csak jót lehet róla hallani.