Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lalee74

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Miért éppen Alaszka? című sorozat közismerten nagy hatással volt a Justin Vernonra, a Bon Iver Grammy-díjas frontemberére, aki kiadója mellett a zenekarának a nevét is a tévéműsorból kölcsönözte. Vernon olyannyira oda van a szériáért, hogy most egy versenyt indított, ahol a…..
Az alábbi kommentek arra késztettek, hogy írjak egy kis elemzést a fűszoknyás lányokról, külön kihangsúlyozva a jeles ruhadarab svéd irányzatát.    juhaszvik 2010.03.23. 15:28:58  valahol azt hallottam (talán növényélettan órán), hogy…..
Végre egy termék, amelyik a liberális piacgazdaság diadalát hirdeti: szinte teljesen mindegy, milyen óvszert veszünk, a minősége gyakorlatilag kifogástalan lesz. Többet is közöltünk már a Teszt Plussz fogyasztóvédelmi magazin tesztjei közül, amiket valódi laborban, ellenőrzött körülmények között,…..
Lalee74 2010.05.19 12:59:20
@Rosszindulatú Vászka: starke stefan
A Tesco húsospultjában dolgozó hölgy talán valami magánjellegű probléma miatt gyűlöli a nőket és csak férfiakat szolgál ki. Vagy valami szintén titokzatos ok miatt egy bizonyos dress code alatt nem hajlandó szóbaállni a vásárlókkal, mert az zsenánt. Esetleg csak potenciális…..
Lalee74 2010.05.19 11:55:50
@cicmen: Esetleg anyós jelöltnek egy csokor fekáliát...
A webshopban tévesen 16 Ft-ért árul nyakörv sztorijára itt a tulajdonos válasza, aminek az indítása mindent megért: "Két barátnő (facebook) akart nálunk vásárolni külön-külön."  A történetet egy kicsit kiegészítenénk pár dologgal. Két barátnő (facebook)…..
Lalee74 2010.05.19 07:53:36
Wow
A jelek szerint nem mindenhol egyértelmű, hogy a vécékben kirakott papír szaráshoz használatos:Nem tudom, hasznosítható-e ez a kép valamire, de én jót nevettem, mikor megláttam. A minap jártam az egyik békéscsabai oktatási intézmény mosdójában, mikor is megpillantottam ezt a…..