Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marketingblogger

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy blog több szempontból is hasznos lehet egy vállalkozásnak, persze vannak olyan tevékenységi körök is, ahol semmi értelme nincs egy blognak.  Most azonban vegyük sorra, mire is lehet jó a blog egy vállalkozásnak? Erre a kérdésre a jövőben több bejegyzés is választ…..
Bár már magyar utcákra is kereshetünk egy ideje a GoogleMapsen, ugyanakkor azt mindenki tudja, hogy ez a szolgáltatás közel sem teljes. Bár a főbb utak mindenhol megvannak, a részletes utcatérkép egy csomó településen hiányzik. Ide tartozik például Törökszentmiklós is, olvasom a…..
marketingblogger 2007.11.22 11:35:58
javaslom a www.map24.hu oldalt útvonaltervezésre. profi és pontos, Magyarországon is.
marketingblogger 2007.11.22 11:37:31
www.hu.map24.com/ ez e hyles link sry
Boldogan ropogtatva a hiánygazdaság vékony, kopogós Tibijeit, sose gondoltuk volna, hogy egyszer elhúznak a vén, ferdeszájú, béna zakós kommerek, hogy egy akkor elképzelhetetlen következő életben jöjjenek a fiatal, pengeszájú jobb zakósok, meg az öntudatos fogyasztók, akik olyan…..
marketingblogger 2007.11.19 11:33:27
Ma reggel Árpa Attila, az ország ügyeletes vérbunkója azzal kezdte, hogy panaszkodott egy jót, hogy izé, őt ezek az úgynevezett bloggerek baszlatják, hogy milyen szar amit csinál (ő mondta), majd erre belepillantott a kamerába amolyan rózsasándoros, kicsit kihívó tekintettel, hogy…..
Az esetlen és több sebből vérző Papp Gergő - Tornóczky Anita páros után ezen a héten Árpa Attilát tette próbára a Mokka kegyetlen húsdarálója, ami úgy csócsálja a műsorvezetőket, mint majom a perecet. Árpa Klaudiával van párban, aki már régi motoros, úgyhogy őt most…..
marketingblogger 2007.11.14 09:17:24
Sok videó van az interneten "fiatalos" zenére magukból hülyét csináló öregekről, ez viszont itt egy kakukktojás. Elsősorban azért, mert ez a nagymutter egész ügyesen mozog, másrészt pedig mert nem hisszük el, hogy ehhez nem nyomott be tényleg valamit. ..