Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baba-Expo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor a néphagyományos szétosztogatás helyett megpróbált pénzt csiholni gyermeke napok alatt kinőtt ruhakészletéből a Baba Expón, de főleg szomorú tanulságokkal gazdagodott: Szeretném veletek megosztani több sorstársam esetét. Mint a címből kiderül a Baba Expo nevű,…..
Baba-Expo 2010.03.22 22:50:22
Kedves Jackyll!

Nem kell hogy szeress minket és a Baba-Expót ahogy van, de légy oly kedves és valótlanságot viszont ne állits!!!
Először is: Senki nem állította hogy ez csak egy babaruhabörze és újak nem lesznek. Itt vannak kereskedők is, gyártók,forgalmazók meg ugye nem mellékesen ott vannak a kismamák is használtakkal. Kinek mire van pénze, mit keres.
A belépőt nem azért fizetik hogy körülnézhessenek hanem azért hogy hozzájussanak az olcsóbb új termékekhez, mint az Univer bébiételnél pl. 220 helyett itt 140 Ft. 6 darabnál vissza is jött a belépő ára.(pelenkánál is be lett számítva többek között a belépő tehát nem került semmibe így a bejövetele aki vásárolt és nem csak nézegetni jött be.)
"De mi voltunk az expon is. A jegy árát beleszámították a pelenka árába amit vettünk, plusz 1500-ért sikerült használható még nem is hordott dzsekit venni a fiamnak.
No meg ezt azt mind kereskedőtől mind sajátot árulótól."
Ezen kivűl egy óriási választékot vonultatunk fel egy helyen (nem kell autóval végigjárnod a boltokat egyesével) valamint ingyenesen használhatják a gyerekek az ugrálóvárat, arcfestést stb. Abban igazad van aki csak hétvégi sétának szánta az Expót cél nélkül annak ez 500 Ft-jába került. Melyik kiállításon és vásáron voltál utoljára ennél olcsóbban???
Többen ezreket-tízezreket takarítottak meg azzal hogy kilátogattak és hálásak érte hogy vagyunk.
"Ezt szeretem a legjobban! A helyszínen kuss van, aztán otthon meg indul a netes panaszáradat. Talán ott helyben kellett volna egy illetékestől megkérdezni, hogy hogyan is van ez és nem itt panaszkodni."
Ha problámád volt, tényleg az lett volna a legjobb ha félrehívsz és megbeszéljük.
A sütit amit osztogattunk mindenkinek osztogattuk, még a vásárlóknak is.
A honlapon egyébként fehéren feketén fennt van minden, mi hogy működik.