Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Opa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hangszedő   Virtuális utazásunkat a lemezjátszó, mint első számú ( ??? ) műsorforrás lélektanába célszerűen a legérzékenyebb résznél, a hang, mint elektronikus jel kezdőpontjánál, a hangszedőnél fogjuk elkezdeni. Aligha van olyan az olvasóim között, aki ne volna…..
„Az orvosok gyógyszereket rendelnek, amelyekről keveset tudnak, betegségekre, amelyekről még kevesebbet tudnak, betegeiknek, akikről semmit sem tudnak.” (Voltaire) Az elmúlt pár száz évben, főleg az elmúlt évtizedekben az orvostudomány és gyógyszeripar szédületes tempóban…..
Láttuk már a kínai forrásoktól kiszivárgott infók alapján hónapokkal ezelőtt készített tokokat, láttuk az Apple által kiszivárogtatott skiccet, így egyre biztosabb a dizájnváltás.Most viszont megérkeztek a legjobb összehasonlító képek a méretre vonatkozóan, amiket az olasz…..
1. „Az üldöző a kanyarokban utoléri az előtte haladót, mert jobb a fékje, míg az elöl haladó az erősebb motorja/jobb gyorsítása miatt elnyúlik az egyenesben”A legnagyobb tévedések egyike. Ha konstans 0.5 másodperc a lemaradása az üldözőnek, az egy lassú kanyarban,…..