Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Remericho

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem kertelek, kimondom: vége a GameCsászárnak. Nagyon jó volt ez a majdnem másfél év, de meguntuk, már alig születtek új videók, tesztek, bejegyzések... Köszönjük minden kedves látogatónknak aki járt ide, videókat nézett, kommentelt, olykor segített, kritizált, dícsért,…..
Kedd este meghirdetem az új nyereményjátékot, addigra remélem végre tényleg kiderül, hogy hány díjjal számíthatok, mert van aki még nem válaszolt. 2 féle játék lesz, mindkettő kreativitásra fog ösztönözni és akár csapatokban is részt lehet majd venni. Plusz, lesz egy külön…..
Remericho 2010.12.19 16:16:29
Sziasztok!Képzeljétek,én is sikeresen kijutottam az ez évi Budapest Game Show nevezetű fantasztikus rendezvényre!Szerdán mentem ki és számomra ez hatalmas élmény volt,hiszen mindíg is el akartam jutni egy ilyen nagy szabású rendezvényre,ahol akármerre nézek,mindenhol mindenki…..
Call of Duty: Black Ops játékteszt Műfaj: FPS Platform: X360, PS3, PC, Wii (NDS-re érkezik) Fejlesztő: Treyarch Kiadó: Activision Megjelenés: 2010 november 09 Hallottunk már arról az időszakról, amit a történelem csak hidegháborúként emleget? A második nagy világégést követően…..
DJ Hero tesztMikor bejelentették a DJ Hero-t, egy béna Guitar Hero klónnak tartotta mindenki, többek között én is. Tavaly a BGS-en bemutatták a játékot, sőt ki is lehetett próbálni. Már akkor megváltozott a véleményem és tudtam: ez sokkal jobb lesz, mint a Guitar Hero! A…..
Üdv! Nos, ez az a dolog, ami készült. Tegnap, (14-én) összeröppent a kis csapat, a régi, a mostani, és az új tagokkal. Nagyon jó volt a hangulat, nem telt el úgy egy perc, hogy ne kapott volna valaki röhögőgörcsöt :D Hogy miért is volt ez? Egyrészt, azért, mert már nagyon régen,…..
Baaad Movies Filmelemzők Oscarja! 2010.07.12 22:57:00
 A Rossz Mozifilmek Sorozat és a Baaadmovies Blog büszkén prezentálja:Az Első Filmelemzők Oscarja! Kedvet érzel magadban filmelemző videók készítéséhez? Szeretnéd magad megmérettetni e téren? Akkor a Filmelemzők Oscarját NEKED találták ki!Az értékelés és…..
 Fábián Miklós a társadalmi neve ennek a kisfiúnak. Jelenleg 14 éves és a "Metrexey" nevű videóscsapat főnőke. A nagy csapatban még van egy ember "Bőszinhó"(Bősze Dávid). Tehát a csapatban 2 ember tevékenykedik. Ezt én nem is csapatnak hanem inkább…..
Remericho 2010.05.02 15:24:45