Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pocakos028

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten egy olyan feladatot kaptam, amit eddig még soha: egy régi, késsel készített heget kellett letakarnom, átalakítanom nyúzással úgy, hogy az eredeti pentagram forma megmaradjon. Legyógyult heget nyúztam már ki újra, de itt volt néhány olyan vastag heg, hogy kicsit…..
Pocakos028 2010.05.24 16:22:20
Lyonel kedvenc szórakozása, hogy egy néhány vonalból álló tetkót elcsúsztatott kontúrral csinál meg, és ez minden esetben tökéletesen jól szokott sikerülni. A héten volt szerencsém egy ilyen tetkót csinálni Daninak, aki már korábban is kitüntetett bizalmával. A minta egy…..
testmódosítás Sas 2010.05.04 14:08:00
Update: Voltam olyan tök, és elfelejtettem leírni, hogy a sast Bartók Tomi csinálja aki egy nagyon kedves barátom és az ország egyik legjobb tetkósa.Múlt héten elkészült a mellkasomra kerülő ábra bekarcolt változtata. Ez még nem a teljes kontúr, hanem egy vékonyabb változat,…..
Pocakos028 2010.05.05 09:55:49
@zombie666:
teljesen igazad van..nincs mithozzáfűzni..
***
a az ábra meg teljesen jó..bejön h így össze lehetett hozni a szikét meg pc-t stb..sztem kretív és egyedi..
majd színeset is pls:D
Pont két hete csináltam meg Tüske barátom füleit! Ma megnéztem a kész munkát, és örömmel tapasztaltam, hogy majdnem teljesen begyógyult, és tökéletesen összeforrt az új fülkagyló, így a hegyes fül teljesen jól működik! Klikk a továbbra a többi képhez!     ..
Az isteni Lukács Anita munkája. Ezen a karon van minden: angyalkák, boxer, színes kockák, rózsák, zeneszöveg! ..
Örülök hogy egyre többen küldötök bemutatkozó írásokat magatokról, melyben bemutatjátok a tetoválásaitokat, piercingjetieket, illetve egyéb body mod-otokat!Csak így tovább! Sziasztok!L.Sanyi vagyok(: A tetoválások és a piercingekhez való vonzódás egészen kiskoromban…..
Pocakos028 2010.04.12 18:58:18
Pocakos028 2010.04.13 08:28:14
@...zsiraf....: amm zsiráf sasaedge vagyok..:D
emléxel még??:D
Pocakos028 2010.04.15 17:48:15
@"the dragon": hogy érted azt a szórakoztató kifejezést??
Egy régebbi post-ban már bemutattam a Zugló címerem kontúrjait, de most már a kész munkát is megtekinthetitek, amit természetesen Lukács Anita készített! Zugló nekem az a varázslatos hely ahol felnőttem. A ground zero. Itt cseperedtem fel, ide jártam általános iskolába,…..
Tegnap volt szerencsém részt venni a harmadik Cannonball tetováló versenyen. Mint tavaly, most is a Lurdy-házban volt megrendezve a verseny. Mivel ez a terület nem túl nagy, így kevesebb ember is hamar betölti a teret, így igazi tetováló expo élménye lesz a szemlélődőnek. Az eddigi…..
Az egy ilyen spirál scarification, de nem mellkasra, mint ezen a képen, hanem kézfejre. Imi kézfején egy régebbi tetkó volt, amiből kinyúztam ezt a spirál formát, és amint legyógyul a vágás a köztes részeket betöltöm fekete tetovált vonalakkal, amolyan absztrakt módon. Sajnos…..
Pocakos028 2010.04.07 10:14:19
@jimmyta2:
Szia..
Nemhiszem h ismersz..Bár már láttalak elég soxor..és stem te is engem..
Veszprémben láttalak elég sokszor persszóban a múlthéten vetésinélmeg az egyetemnél a buszmegállóba..:D
Mivel pocakos a nick em ezért pocakos nem apró termés vagyok..barna haj stimmel..Fekete kötött recod sapi volt rajtam:D