Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tlkkrly

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ricky Gervais az egyik olyan standup-komikus, aki senkit és semmit nem tisztel, ha valamiből viccet akar csinálni, akkor megcsinálja, és leszarja, kiket bánt meg vele. belerúgott ő már mindenkibe, aki él és mozog, a melegektől a kerekesszékesekig, szóval minket annyira nem lepett meg a…..
tlkkrly 2011.10.20 15:58:59
tessék, házi feladat: youtu.be/V7Hdp8LSRFY

Nincs olyan, amiből nem szabad viccet csinálni. Senkinek nincs joga ahhoz, hogy ne legyen megbántva.
Elkezdődött az új, narancsos időszámítás, úgyhogy most már csak a Fidesz-holdudvarba olvasztott RTL Klub műsorait fogjuk ajánlani. Azaz csak ajánlanánk, ha végre adnának valami értelmes, lehetőleg nem a felére megvágott filmet. De mivel ilyen nincs, marad a több adó. Retró- és…..
tlkkrly 2010.04.26 19:48:58
@Edward Nygma: exactly!
Nos tehát, pénteken reggel 10 órakor átvettem a HTC Desire-t az MGSM-nél. Gondoltam, leírom az első benyomásokat, és majd jövő hét elején jön egy átfogó teszt. Akár több postban. Nem fogok köntörfalazni: a HTC Desire minden bizonnyal az egyik legjobb, ha nem a legjobb…..
A Homár sosem értette igazán, hogyan képesek a mobilszolgáltató csak a túlsokadik szervizlátogatás után cserélni a telefonokat, amikor azok nyilvánvalóan a legritkább esetben javítanak rajta bármit. A Pannonnál vett SonyEriccson C702-es történetéből kiderül, nem elég, ha 4x a…..
comment:com A nap képe 2010.03.25 12:30:00
Kinek a lábain csorog végig a nyálunk éppen?..
tlkkrly 2010.03.25 13:04:32
Az elmúlt napokban számtalan embert hallgattam végig, és számtalan kommentet, cikket olvastam el a Nexus One vs. iPhone témában. Kiindulópontom az volt, hogy másfél év várakozás, hezitálás, latolgatás után végre döntésre fogok jutni, és megvásárolom az egyik telefont. Nem…..