Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yeager

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég, hogy az idióta sms/telefonos-szavazás miatt az X-Faktor adásai elviselhetetlenül hosszúra és unalmas nyúltak, az egyetlen igazi tehetségétől megfosztott műsor utolsó két kiadásától csak annak nem lesz tele a töke, aki ún. fanatikus rajongó.Szombaton még csak egy…..
Yeager 2010.12.13 15:36:37
@Der Beste: Miért? Ez olyan nagy bűn? Bűn igényesnek lenni, bűn megadni a formáját mindennek. Nevetni fogsz, de minden héten legalább egyszer még virágot is kap a nejem tőlem... csak úgy.
Yeager 2010.12.13 14:02:35
@fehérsrác: köszi a választ, és mivel száz százalékig kívülállónak érzem magam, csak a válaszodhoz annyit fűznék, hogy nem szabad szerintem ilyen vehemensen védeni-támadni dolgokat. Ez a téma (művészet) szerintem szubjektív dolog, meg lehet mindenkinek a véleménye, még akkor is, ha valakinek totál nem tetszik is az, ami (aki)másnak meg igen.
Yeager 2010.12.13 14:39:50
@fehérsrác: Bocs, de szakmán belül nem a Dzsungel harc a tipikus? Ami meg szerintem itt megy az emberek véleménye ki-ki vérmérséklete szerint.
A TV-ben meg amúgy is le van már rég játszva, hogy ki lesz a nyerő. Naivitás lenne mást gondolni.
Mára bebizonyosodott: annak idején rosszul látott, hazudott vagy túlságosan részeg volt a történelem süllyesztőjében azóta nyomtalanul eltűnt Keleti György, amikor - bár senki nem kérdezte - azt próbálta bizonygatni, mennyire nincs értelme fenntartani a vasúti közlekedést a…..
Yeager 2010.12.13 13:34:19
@plc3:Ebben az országban van aki nem lop... ?
Azért tartunk itt, mert olyan becsületes emberek kezelik a pénzünket, amilyenek a MÁV-nál is vannak.
Yeager 2010.12.13 13:49:45
@MingiMongi: jaj most olyan hivatást említettél, ami még a MÁV szintje alatt van. Pedagógusok... röhej. Lenne miről mesélnem, de nem ez a hely hál' Istennek.
Yeager 2010.12.13 14:28:32
@plc3: Persze nem vagyok szalonképes. Cigány országban nem szalonképes tetves lopós korrupt szarokról írni. Juj, az nem szép. Vasút azért ilyen, mert tetves szar korrupt emberek vezetik. Tudom ez nem szép, de igaz.
De ha már vasútról beszélünk, akkor:
Miért áznak be a vagonok?
Miért olyan koszosak a vagonok?
Miért késnek a vonatok, ha már egy kis fagy van, vagy egy kis hó leesik?
Miért nem oldják meg a csatlakozási pontoknál, hogy bevárja a vonat a másikat, és három perccel előbb indítják, mint ahogy befut a másik?
No de tényleg nem szabadna ilyen tahónak lennem... hiszen nem szabad a birkák közül kilógnom...
Ha már a Kankósbesenyői Fúziós Boldogasszony és Kolosi Péter kegyelméből újra figyelemmel kísérhetjük egy tucat bicskanyitogató tahó mindennapjait, lazuljunk hát egy olyan egyéniséggel, aki a reality celebvilágból teleportálódott a mulatós STÁRok közé. Mivel az illetőről…..
Mi mindent kozzeteszunk! Ugyanakkor eliteljuk a tragarsagot! Legjobb szakítószöveg fél éves boldog kapcsolat lezárására:"Jövő héten már úgyis más szopja a faszom"Elnézést a trágár szövegért, de ez így hangzott el a valóságban, a meghökkenéstől nem jutottam…..
A Szabálysértési törvény (Sztv.) módosítását kezdeményezi három (nem kriminál-)  politikus. A tervezet szerint 2011. január 1-jén életbe lépő módosítás szerint a rendőr által, a helyszínen kiszabható szabálysértési bírság a jelenlegi húszezerről százezer forintra…..
 Furcsa állat a politikus, világszerte. Abban a tévhitben él, hogy hitelességének záloga a 82-es évjáratú frizurája, (ál)bölcsességet sugalló (ál)kimértsége, és a másfélórás, bértollnokok által írt, egyetlen értelmes mondatot sem tartalmazó szofisztikált blablája.…..