Regisztráció Blogot indítok
Adatok
life is gambling

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A biztonságos motorozás életet menthet. A felelőtlen száguldozás nem új keletű probléma, úgy tűnik, már negyven évvel ezelőtt is gondot okoztak a nyelező suhancok. Ez az angol baleset-megelőzési kisfilm ugyan elavult már, hisz az irányjelző és visszapillantó tükör manapság…..
”Ő azt mondta, hogy csak játszottak, nem is szereti és azonnal szakít vele. Meggyőzött. Adtam neki még egy esélyt” - A lány véletlenül megtalálja pasija intim levelezését, amit egy másik lánnyal folytatott. Először megadja neki az esélyt, hogy visszavonulót fújjon,…..
life is gambling 2010.07.22 11:21:22
@Drága IV gernika: Érdekes pasid volt. És sztem. nem is akarta rejtegetni, hogy van más, tudatalatt ezt a megoldást választotta, a sokkal ésszerűbb új postafiók nyitása helyett... :)
Itthon ülök, nemsokára indulok külön-fizikára. Kb. fél órát foglalkoztam vele, hetenként járok, egy osztálytársammal, idén fogok éretségizni és a BME-re szeretnék menni. Szüleim elutaztak Olaszországba üzleti útra. Nyitott ablak mellett vagyok bent, lekapcsoltam a fűtést.…..