Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GyBetti

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mindhármunk születésnapja március végére esik, így arra gondoltunk, hogy miért ne tarthatnánk meg egyben. A helyszínt illetően több verzió is felmerült, míg végül a VakEgér mellett döntöttünk, ami jó választás volt- mondom ezt utólag, mert a kezdet bizony nem volt…..
    „Csodálatos érzés a kezedben tartani a győztes kupáját. Látni az arany megcsillanó fényét a fényáradatban, hallani az ünneplő tömeg kiáltásait. Abban a pillanatban még nem jut el az ember tudatához, hogy győzött. Éreztük, hogy remeg a föld a talpunk alatt,…..
 Kedd reggel, pontosan 7 órakor megszólal a telefonom: ideje felkelni.  Szememet dörgölve, nagy nehezen kimászom az ágyból, s a zuhany alatt ásítozva átgondolom a mai programot. Már előre látom az egész napos rohanást. Gyakorlatról jógára, onnan előadásra. A néni még…..
 A legutóbbi fellépésünk. Nem mondanám, hogy nehéz visszaemlékeznem. A terembe belépve már izzani kezdtek azok a lázas készülődések. Az ELTE focicsapata a pályán gyakorolt, mikor mi még a tánc lépéseit igyekeztünk agyunkba vésni. Volt, aki egyedül kezdte gyakorolni a…..
              Idén március első hétvégéjén rendezi meg egyetemünk a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját, ami egy egyetemek közötti futsal bajnokság. A döntő meccs előtt pedig a cheerleadereké a főszerep, hiszen…..
 „21.szülinapom alkalmából egy nagy bulit akartam összehozni,ami így utólag nézve sikerült is...Sok mindent kellett megszervezni,a helyet,a díszítést,a zenét(kisebb problémákkal) meg persze a külső sem volt utolsó szempont. A helyre picit késve érkeztem,hű…..
Betti spárgája:)..
GyBetti 2010.03.22 16:10:43