Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Édy Endre 2

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Ezt nem hiszem el, édesapám. Hallottad Ferikém, mit találtak ki ezek már megint? Ezt figyeld, itt van e. Megszűnik az angoloktatás egész Magyarországon. Slussz, kész. Emlékszem, hogy a kisebbik lányomék olyan 88 körül még tüntettek is az iskolában, hogy ne oroszul kelljen…..
Édy Endre 2 2011.08.22 07:09:56
@neoteny:

Meg még a kötőjel.

Üdv: egy nyelvtannáci
Modorosblog A kreatív helyesíró 2010.08.13 09:54:00
A stílus maga az Ember - bántóan igaz ősmodorosság. Sokszor feltesszük magunknak a kérdést, hogy ha rendszeresen valami - szerintünk - helytelent látunk ugyanabban a formában valakinél, akkor az csak a sima tudatlanság, a nemtörődömség, esetleg a tudatos stílusteremtés egy…..
Nem hajlandóak a postások  leveleket kézbesíteni egy West Yorkshire-i házhoz, mert a képen látható cicus rémisztgeti a tisztviselőket. Tiger, egy 19 éves fekete-fehér macska, akit azzal vádolnak a Royal Mail alkalmazottai, hogy napi három alkalommal szállítanák a…..
    Az apolitikus nők nem foglalkoznak politikával, és erre büszkék. Vagy azért, mert tényleg lövésük sincs a témáról; se tehetségük, se kedvük aktuálpolitikai kérdéseket feszegetni, vagy egyszerűen csak kínosnak érzik, hogy nőként ilyen témába…..
Terence Hill neve a spagetti-westernekből, illetve a Bud Spencerrel közösen forgatott könnyed pofonosztó vígjátékokból lehet ismerős, a színész ma töltötte be 71- születésnapját. Mario Girotti néven látta meg a napvilágot Velencében 1939 március 29-én, édesapja olasz,…..
A mi éveink videó kiverte a biztosítékot a Maszopnál. Nagyon. Annyira nagyon, hogy a maradék intellektus is leszabályzott, mint üszkös szívódízel padlógáznál. Ellencsapás kell! -adták ki a parancsot nyomban, őszinte izgatottsággal meredtek egymásra, ahogy éhes cigánygyerek…..
Hogy hívják a feleslegesen felhalmozott, céltalanul tengődő nótaénekest?Pangó Margit - mondja fekacs, mi pedig a nagypapánkra gondolunk, és a lúdbőrzés mellett elöntenek az érzelmek. Az is a régi családi ebédeket idézi, hogy a mester második "viccéből", be kell…..