Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komcsinátor

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrásunk szerint a szemléletkiigazítási eljárás nem fájdalmas, sőt a tesztelésben részt vevő személyek némelyikének orgazmus közeli élményt okozott. Lényege a következő: mindazok számára, akik hátráltatják a szakértői kormány szakértői és felelősségteljes…..
Az alábbi szöveget, akárhogy is nézem, az eredeti szerző megjelölése nélkül bármelyik jobbikos bevállalhatná. Ezek a zavaros, ellentmondásos gondolatok, elferdített féligazságok tonnaszám dőlnek a hazai szélsőjobb online fellegváraiból, a Kurucról, a Barikádról és az egyéb…..
A Napi Gazdaság ma megjelent cikkében elég világosan levezetik a Fidesz által bevezetett egykulcsos adó hatásait. Elöljáróban annyit, hogy amelyik adórendszerben egymillió ember bukik, biztos hogy nem igazságos és ha ez az egymillió ember az alsó 5 millióból kerül ki akkor…..
Komcsinátor 2011.02.22 11:50:15
@nagymagyarmagyar:Hát te aztán egy igazi tapló vagy kispofám.
Nem lenne szemetes meg eladó meg postás, a sok k*baszott "értelmiségi" meg maga alól takarítaná a szart. Barom.
A Fitch Ratings csütörtöki lépése után a magyar államadós-osztályzatokat mindhárom nagy hitelminősítő - Standard & Poor's, Moody's Investors Service, Fitch Ratings - a befektetésre ajánlott "BBB/Baa" osztályzati sáv alsó szélén tartja nyilván, egyaránt negatív…..
Komcsinátor 2011.01.13 09:25:03
Írtam egy rövid összefoglalót a legnagyobb különbségekről a magyar és a svéd rendszer között. Egész biztosan egy csomó minden kimaradt. Nincs olyan, hogy ez a jobb, vagy az a jobb, ezek helyett következzen a lista. Mindenki döntse el maga, érdemes-e, megéri-e a váltás. Nekem…..
     Már hosszabb ideje gondolkozom olyasmin, hogy a blog tematikusságának erősítése érdekében indítok egy sorozatot olyan elfelejtett politikusokról, akiket a világ szörnyűségességére vonatkozó egészséges feledés okán, méltatlanul és igaztalanul negligáltunk.…..
Hitelkárosultak blogja A hetedik 2010.09.12 08:42:00
Olvasónknak már hat különböző problémás hitele van, ennek ellenére egy újabb hitelben látja a megoldást.2007-ben vásároltuk ingatlanunkat melyre előbb vásárlási, majd 2008-ban szabad felhasználású jelzálog alapú hitelt vettünk fel. A két hitel törlesztő részlete akkor…..
Nem ismerek magyar borokkal rendszeresen foglalkozó külföldi szerzőt, aki Wojciech Bońkowskinál mélyebben ismerné a borainkat és borászainkat. Nem válik dicsőségünkre, de a net felől nézve valószínűleg ő a legfontosabb idegennyelvű kritikus információforrás a magyar borok…..
Meg van a régen várt győzelem. Természetes, hogy ezt meg kell ünnepelni. És hát élni tudni kell. A politikusi pozitív példamutatás fontos társadalmat formáló erő. A változást ígérő Fidesz Szegedet is paraszt hajszállal bevette. Bodó Imre képviselő győzelmi mámorában…..
Attól tartok, tényleg ezt fogja kommunikálni az MSZP. Márpedig ha igen, akkor hülyeségüket teljességgel bizonyították. Láthattuk, hogy azokon a helyeken, ahol a második fordulóban is ott volt az LMP és az MSZP jelöltje is, alig kapott szavazatot az LMP jelöltje. Igen, az…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide     Sziasztok!   Bizonyára sok levelet…..
Pörzse Sándor annyival indokolta, hogy a korábban "népirtónak" nevezett MSZP-nek kampányolt: apolitikus volt és "elvállalt ezt-azt". De nem Pörzse az egyetlen a Jobbikban, aki elvállalt "ezt azt", amikor kellett a pénz. Szavazzon, hogy melyiküknek…..
Komcsinátor 2010.04.03 10:15:50
Ma ugyanolyan szemellenzősen harcol az egy igaz Ügyért, mint tegnap egy másikért. Az aktuális cél számára mindig szent, aki pedig útjába áll, az maga a megtestesült Gonosz. (Fotó: morvaikrisztina.hu) Morvai Krisztina dicsérete Morvai Krisztina mára az ország egyik legnépszerűbb…..
 Furcsa állat a politikus, világszerte. Abban a tévhitben él, hogy hitelességének záloga a 82-es évjáratú frizurája, (ál)bölcsességet sugalló (ál)kimértsége, és a másfélórás, bértollnokok által írt, egyetlen értelmes mondatot sem tartalmazó szofisztikált blablája.…..
Komcsinátor 2010.03.25 22:58:03
"Az Index híre hazugság, az ellenem március 24-én kiszabott parkolási bírságot a helyszínen kifizettem s a mentelmi jogomra nem hivatkoztam. Mi több, a bírságot annak ellenére fizettem ki, hogy a parkolási társaságnak – rejtélyes okból - a helyszínre küldött vezető munkatársa mindenáron arra próbált rábeszélni, hogy éljek mentelmi jogommal és ne fizessek. (Az egész mentelmi jog témát a helyszínre irányított provokátor hozta fel – sikertelenül.)

Gyalázatosnak tartom, hogy az elmúlt húsz évben politikusbűnözők sora követett el - főként a nemzeti vagyon kárára - súlyos gazdasági bűncselekményeket úgy, hogy a mentelmi joga mögé próbált bújni. A Jobbik Magyarországért Mozgalom programjának kiemelt céljai között van az ilyen cselekmények miatti elszámoltatás, valamint a politikusok mentelmi jogának megszüntetése.

A Jobbik ellen, valamint személyem ellen indult rágalomhadjárat fő mozgatórugója pontosan ez, azaz a jelenlegi parlamenti pártok félelme az elszámoltatástól, a felelősségre vonástól. A személyemet illető rágalmakat eddig szó nélkül tűrtem, ennek azonban most vége. Mind a folyamatosan hazudozó Index hírportáltól, mind a hazug tényállításokat azok valóságtartalmának ellenőrzése nélkül átvevő egyéb sajtótermékektől követelem, hogy jelen közleményemet helyreigazításként közöljék. Ezen túlmenően az Index-szel, s a többi érintett hírközlővel szemben büntetőeljárást és személyiségi jogi pert indítok, s minden lehetséges jogi eszközt igénybe veszek a március 24-i hazug hír közlése, s a továbbiakban még várható hazug állításaik miatt.

Tájékoztatom mindazokat, akik a Jobbik előretörésének megállítását várják a párt programjának elhallgatásától s a párthoz köthető személyek egyre durvább rágalmazásától: a magyar embereknek elegük van az ország kiárusításából és tönkretételéből, s pontosan tisztában vannak azzal, hogy valódi, azaz gyökeres, radikális változás csak akkor következhet be Magyarországon, ha az új erő, a Jobbik jelentős tényezőként kerül a parlamentbe. Éppen ezért a Jobbik előretörése megállíthatatlan, ezt a folyamatot a szokásos gyáva hazudozásaikkal nem fogják tudni megállítani, a magyar embereket nem tudják már becsapni, „megvezetni”.

Morvai Krisztina

a Jobbik európai parlamenti képviselője"
Felnőtt egy generáció, amelynek tagjai idén először lesznek meghatározó szereplői és egyben aktív résztvevői a választásoknak. Ők azok, akik már alapvetően nem az átkosban szocializálódtak, nincsenek komoly személyes tapasztalataik arról, milyen is egy nem demokratikus…..
Az MSZP, a Fidesz és a Jobbik delegáltjai úgy döntöttek, hogy az MDF nem indíthat budapesti listát. Ez választási matekra lefordítva annyit jelent, hogy ha jogerőre emelkedik a döntés, az MDF-nek a mostani 5 és fél helyett 6 és 7 százalék közti eredményt kéne elérnie a…..
w A kocka elgurult 2010.03.24 03:00:00
A fényes győzelem előrevetíti árnyékát. Orbán Viktor mindmáig leghitelesebb megszólalásában, a függöny mögül kiszivárgott, ám sosem cáfolt Kéri-beszédben mondott egy izgalmasat, ami nem megy ki a fejemből: hogy ő 2006-ban igazából nem is akart nyerni. Látta az ország…..
Komcsinátor 2010.03.24 10:30:30
"Egészen március elejéig a Fidesz egyik dunántúli alapszervezetének voltam az elnöke. Szeretném első kézből megerősíteni, hogy a Jobbik valóban 30% körül állhat.

2002-ben a polgári körök megalakulásának hírére léptem be a Fideszbe, azóta a velem együtt érkezettek nagy része már átment a Jobbikba, egy kisebb része pedig feladta. Január végére maradtunk öten, egészen március 2-ig. Ekkor lett végleg elegünk nekünk is.

Való igaz, hogy a Fideszben rendszeresen felméréseket végeztünk a lakosság körében, hogy folyamatosan követni tudjuk a pártok támogatottságának alakulását. Telefonon keresztül és utcai leszólításokkal is kutakodtunk, de természetesen ilyenkor nem fideszes aktivistaként dolgoztunk, hanem egy kamu közvélemény-kutató cég munkatársainak adtuk ki magunkat. Minden egyes alkalommal a megyében több alapszervezettel összefogva 5000 embert kellett megkérdezzünk - ez Magyarországon egyedülállóan széles körűnek számít. Az alapszervezetek elnökeinek a helyi kampányfőnökhöz kellett eljuttatni az eredményeket.

Mivel elég jóban vagyok az összes alapszervezeti vezetővel, ezért minden egyes alkalommal okosan kiszedtem belőlük, hogy náluk milyen eredmények születtek, majd összesítettem azokat, hozzáadva az általunk mérteket. Íme az eredmény:

December: F: 40% J:16% MSZP:14% MDF:1%
Január: F: 35% J:22% MSZP:13% MDF:1%
Február: F: 32% J:28% MSZP:10% MDF:0,5%

A megkérdezetteknek a 29-30%-a vagy nem árulta el, hogy kire szavaz vagy nem érdekelte, nem válaszolt. Február végén romlott meg a viszonyom a kampányfőnökünkkel, mikor már mást se hallottam tőle, minthogy az MSZP hogyan támogatja a Jobbikot, amit ismerve az egykori bajtársaimat, sose vettem komolyan. Ő persze süketelt tovább, hogy csalódott bennem, nem hitte volna, hogy rám is hatással lehetnek a szélsőséges eszmék.

Saját tapasztalataimból kiindulva, szerkesztőtökhöz, Mundzsukhoz hasonlóan én is úgy látom, hogy a közvélemény-kutatási adatok hamisításai mögött a Jobbik jelentéktelenné tétele és a Fidesz felerősítése állhat. Nekem az is gyanús, hogy az EP-választásokon 15%-ot elért pártot néhány héttel később 9%-ra mérnek. Az elmúlt hónapokban elmentem a megyénkben az összes fideszes és jobbikos lakossági fórumra. Ezek után ne akarja nekem kimutatni senki, hogy négyszer-ötször annyi szavazója van a Fidesznek. Korábban még én is mosolyogtam azon, mikor Vonáék a győzelemről beszéltek, de most már, az ismertetett adatok birtokában azt kell mondanom, hogy a Fidesznél már nem a 2/3 elmaradása, hanem a győzelem miatt aggódhatnak.

Egy most már jobbikos"
Piroslap Egy újabb jófej jobbikos 2010.03.22 05:58:00
Múlt héten még úgy gondoltuk, hogy Király András (volt) Jobbik-szóvivő érdekes fotósorozata egyedülálló a maga nemében. Király füvezett, és nagyon jól érezte magát egy kanadai meleg felvonuláson - bizonyára kizárólag tanulmányi célból. A képek mellett volt…..