Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gestanyó

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ELNÖK, JELENTKEZZ! Szavazás indul 2012.02.06 07:24:00
 A szavazógép a facebook-on van:   KLIKK  IDE! Örömmel jelentjük, van itt 50 FÜGGETLEN JELÖLT. Nem parlamenti választásokra jelentkeztek. Nem hatalmat akarnak. Nem egy párt hírnevét kívánják öregbíteni. Nem is karizmatikus vezérüknek szeretnének…..
"Kitűnő thriller. Nagyszabású, ám hihető történet, amely eszeveszett tempóban, meggyőző díszletek között bontakozik ki, a megfelelő arányban kevert szeretetreméltó és gyűlöletes résztvevők szerepeltetésével. Akció és ármány finoman megmunkált…..
  Kínai Kálmán most kivételesen otthon maradt, úgyhogy csak Tónival vágtunk neki az ígéretesnek tűnő sajtószabadság-tüntetésnek. Sokan voltak, kedvesek voltak. Az egyik demonstráló szerint nyolc év tüntetés irigység után végre ők is megmutathatták, hogy mit tudnak.…..
Gestanyó 2011.01.16 16:34:03
@Kínai Kálmán és Trágár Tóni:
Helyetekben el nem árulnám Babarczi Barbinak mikor van a születésnapom, hátha ezt forítva értette:

"de azért én nem megyek a te szülinapi bulidat fikázni, ha megengeded "
Gestanyó 2011.01.16 16:38:36
@lelkylola:
Ennek aztán mondhatod, ha nincs nálad SZDSZ tagkönyv akkor csak Orbán-bányász lehetsz
Kedves Praxis Blog! Először is, gratulálok a bloghoz, nagy szükség volt rá. Velem pár hete történt ez az eset, és még mindig forr bennem a düh. Panaszt fogok tenni a kórház betegjogi képviselőjének, de úgy érzem a nyilvánosság az egyetlen igazi fegyver ezek ellen a…..
Gestanyó 2010.03.30 23:36:38
@ohmyFgod: Te meg mitől vagy ilyen nagy tudós hogy eldöntsed mit szedhet egy nő aki lehet hogy terhes?

Elolvastad talán te is a wikipédiát amit naná hogy a gyógyszergyártók írtak (mert ők sem hülyék el akarják adni a szert minél több idiótagyárosnak ) aztán azt hiszed hogy lángész lettél tőle? Sajnálom azt a sok szegény lányt akit itt most összehülyítettetek a nagy tudományotokkal