Regisztráció Blogot indítok
Adatok
larisse

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője ma kora délutáni tájékoztatóján azt mondta, Kósa részéről nem volt túlzás közvetlenül fenyegető államcsődről beszélni, és bejelentette, az előző magyar kormány ugyanúgy meghamisította a gazdasági adatokat, mint a…..
larisse 2010.06.05 15:14:46
@wmiki: igazmondo, uzenem neked es az alatalad tisztelteknek is: igazat is csak okosan lehet mondani! Az intelligencia alap kellene, hogy legyen! nalad is!
Bar - sajat szempontjukbol - valszeg okosak voltak, mert ezt majd az emberek jol elfelejtik nekik meg szeptemberig is!
 Az igazi férfi (ez itt elébb egy link lenne, csak állítólag nem látszik annak!:-))szoknyát hord:-))..
larisse 2010.05.08 08:17:51
@Nebameg: szerintem a biológiába Sára sem akar beleszólni (vagy, Sára???), de azért nem az a nyilvánvaló, ugyi, hogy én felnevelem a férjem gyerekeit, amíg ő megvalósítja magát? Bár az intim és a tisztasági betét között igazán tudhatná a különbséget, bevásárláskor nem árt, ha már én tudom, melyik sört szereti, s melyik zoknitól irtózik.

Sára,
a zene tuti!:-))) Bár alig észrevehető a link!
 Tájékozódom, olvasgatok más oldalakat, melyek elvakultak, nem veszik észre a lényeget, cigányoznak-zsidóznak-négereznek, s nem látják, mindegy milyen faj, törzs, nemzetség, vallás, mindenütt a  férfiakról beszélnek! Kezdjük a legapróbb tulajdonságoknál:…..
Fel kell ismerni.Vége a köntörfalazásnak! Nem az a megoldás, ha homokba dugjuk a fejünket. A tény attól tény marad! férfibűnözés létezik. Csak AZ van! Fajra, vallásra való tekintet nélkül! Erőszakos, durvák, abberráltak, erkölcstelenek! Az alapvető társadalmi normákhoz sem…..