Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cs.szekely

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem a fehér kenyér alapélelmiszer. A legtöbb ételhez eszem, van olyan, amit el sem tudnék képzelni nélküle. Sokat próbálkoztam az ideális kenyér elkészítésével, mert kemence híján ez nem könnyű feladat.  De örömmel jelenthetem sikerült…..
cs.szekely 2021.01.28 15:16:38
@Bors and Pepper: Mifelénk azt mondják, hogy addig kell dagasztani, amikor már könnyezik a plafon :-)
 Tisztelt Olvasó, Te, aki megtisztelsz érdeklődéseddel! Szeretném figyelmedbe ajánlani új próbálkozásomat a 2012-es évben. Elhatározásom szerint legalább heti gyakorisággal megpróbálok feldolgozni olyan témákat, amelyek aktuálisan a kisebbségi/nemzetiségi kérdésről…..
cs.szekely 2012.03.12 11:35:39
Úgy vélem, hogy ma, amikor ismét forrongás érezhető a nemzetiségi politikában, egyre nagyobb szükség van a megbékélésre, és ha van rá lehetőség, mi civilek is tehetünk valamit ennek érdekében.
Talán egy lehetőség erre, Csillagfalu programunk, mely a
csillagfalu.hu
web oldalunkon olvasható. Egy program, mely 2 fő pillérre támaszkodik:
1./ A magyarországi nemzetiségek és Anyaországuk népi kultúrája
2./ A nemzetek-népcsoportok egymás iránti tisztelete, mert a nép nem egyenlő az éppen uralkodó jó-vagy rossz politikai hatalommal !
Volt idő, amikor például a Szlovák parasztember magyarul köszöntötte a Magyar parasztot, és ő szlovák nyelven viszonozta.......
Ha mi magunk is megadunk annyi tiszteletet más népeknek, amennyi nekünk is jólesik, akkor megtettünk mindent annak érdekében, hogy határon innen és túl, több tiszteletet kaphat a Magyar ember is.
Székely Csaba
  Székely Csaba     Valóban rejtély a piramis építésének módja?           Nem vagyok sem történész, sem Egyiptológus. „Csak” olyan ember vagyok, aki tiszteletben tartom mások tudását, így a többnyire elméleti, de…..
Friss anyag: az Index videóriportja a pátyi testületi ülésről! Kihagyhatatlan! Bognár elvtárs jó elvtárs. Pardon, Dr. Bognár András. A pátyi polgármester valóságos polihisztor. Keni-vágja a jogot, a közgazdaságot, a környezetvédelmet, az építészetet, a közlekedési…..