Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xSleipnirx

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Remélem annyi örömöt szerez majd nektek, mint amennyit nekem, amíg írtam! :) -SeniorHamlet-                   Nemes lelkű ifjak, ti itt mind a tűz körül! Mesém Nektek szól és…..
Sziasztok!! Ez a levél másolata a hunters blogon közzétettnek, hogy ne kelljen keresgélnetek!A Valkyre vezetése egyetért a petició tartalmával és kéréseivel.Aki szintén egyetért, az írja alá a petíciót, ami a lap alján található,ezt mindenkinek a saját belátására…..
xSleipnirx 2010.07.17 08:43:49
@Bocica - Valkyre: ... akkor két napja már káprázik a szemem :D. Meg mertem volna esküdni, hogy a területeinket támadó Chubtank, Pukiii, Arpad, Amydamaru, stb. (elnézést, ha valakit kihagyok) feje fölött a Valkyre céhnevet lattam... de valószínűleg csak a meleg ártott meg nagyon :D... Nekem személy szerint nagyon hiányoztok a TF-ekről! A jelenlegi formában meglehetősen unalmas az egész... Remélem azért a kastélyharcra be fogtok kukkantani :). Múlt vasárnap is igen szépet bunyóztunk Gebrában. Egyébként riszpekt!
Nos akkor enyhítve Tamura információ éhségén - és remélhetőleg többekén is-, igyekszem összefoglalni, hogy mely helyszínek alkalmasak a gyors fejlődésre az egyes titkosiratokon belül.1. LVL 21-31Tarat. A leggyorsabb fejlődést ezen a fejlettségi szinten a pókok és skorpiók…..
. Táncmulatság Keterben :) 2010.04.16 13:40:00
 Egy kis lazulás TF előtt.....
. Banner szavazás 2010.04.13 14:25:00
Felütötte a fejét egy olyan pici kiírás, hogy egyéni ízlésekre formáljuk eme kis blogot, hogy bárki készíthet bannert vagy headert amit majd megszavaztatunk a tagokkal és azt fogjuk az oldalon használni. A méretek 949x140 pixel.A pályázatokat a valkyrev@gmail.com mail címre…..
xSleipnirx 2010.04.13 16:36:26
 Egész biztosan sok céh fog ránk rossz szemmel nézni az elkövetkező időkben, már most is berágtak páran.. és ez még rosszabb lesz.   Több oka is van a dolognak, és reméljük meglesz a következménye is hosszútávon. Nem az az ok, ahogy a félelmetesen ostoba…..
xSleipnirx 2010.03.25 12:17:39
@Quickhand:

Kedves Quickhand!

Mindenekelőtt örülök annak, hogy korrekt hangnemben reagáltál! Viszont úgy érzem picit elbeszélünk egymás mellett. Véleményem szerint a korábbi hozzászólásaid hangneme, stílusa nem volt indokolt, hiszen azért mégiscsak a mi "területünkre", az ellenség "területére" jöttél és feleslegesen korbácsoltad a kedélyeket. Valahol érthetőek a mi oldalunk elragadtatott reakciói az írásaidra. Tudod, mint a bikaviadalon a vörös posztó :). Persze ezen is lehet vitatkozni... Te úgy érezted, hogy hozzá kell szólnod a témához, gondolom azért, mert megtalálva érezted magad... Nekem például eszembe nem jutna a ti blogotokra írogatni (ha lenne... hozzáteszem fogalmam sincs, hogy van-e egyáltalán), pláne nem embereket kikezdeni, esetleg megsérteni őket. Nem hiszem, hogy neked szükséged van erre, te ennél lényegesen okosabb ember vagy (legalábbis szerintem)!

"Aquila non captat muscas"

Üdv!
xSleipnirx 2010.03.25 12:50:48
@Wizzurah:

Szia Wizz!

Te nem dolgozol? Ha ennyire ráérsz, akkor ess neki az ékszereimnek :D. Még csak 2 hete várok rájuk :D. Előre is köszi!

Üdv!