Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr smith

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
Tölgyessy Péter március elején azt nyilatkozta: „ma ott tartunk, hogy a Jobbik megelőzheti a szocialistákat, és a nyugati világ egyik legerősebb rendszertagadó pártja lesz”. Nem kétséges, ha a Jobbik valóban megismétli, esetleg meghaladja az EP-választáson elért 15…..
Az imént sikerült megnéznem ennek a kampánynak az első hatpárti vitáját, a Duna Televízión az országos listát állító pártok képviselői beszéltek nemzetpolitikai kérdésekről. Bár a vita B kategóriás volt, mind a témák szűkössége, mind a szereplők politikai súlya okán…..
Az idei kampány sajátosságából következik, hogy akár ma is lehetett volna a választás előtti szombat: annyira semmi nem történt a belpolitikában, hogy ezt akár a kampánycsend számlájára is írhattuk volna. Igen, tudom, a terézvárosi időközi önkormányzati választás miatt…..
mr smith 2010.03.27 21:10:19
@mrs. white: Ugyanaz de mégsem ugyanaz. Az emberek akik elolvassák ezt a hírt, elolvassák a számokat, levonják ezt a következtetést amit te is "Már abba belerokkana az ország ez csak egy apró vicc hozzá képest. " Azok feltételezem elvárnák a Kormánytól és a pártoktól, hogy reagáljanak, elmondják hogyan fogják ezt a problémát megoldani az így keletkező esetleges államcsődöt elkerülni.
mr smith 2010.03.27 21:14:29
@mrs. white: Arról nem beszélve hogy csak az ügyvédi költség elérheti a többmilliárd forintot, itt a magyar adófizetők pénzéről van szó és ráadásul jópárszáz Nokiásdobozos nagyságrendben (nol.hu/gazdasag/20100326-ugyvedet_keres_a_mav_a_holokausztperhez) Ha a nokiadobozoláson felháborodunk mert fel kell akkor egy ilyen ügy kapcsán az a minimum hogy honnan lesznek előteremtve a szükséges források ha csak az ügyvédi költség még az előbbi perben több milliárd forintot tehet ki?
mr smith 2010.03.27 21:18:16
@jjulie: Az a mondanivalóm, hogy Török Gábor elemzéseit mindig nagy figyelemmel követem a blog indulása óta és érdekelne ennek az ügynek a hatása a magyar belpolitikára, a pártok reakcióinak elemzése a téma szokásos körüljárása. Ha most még kevés anyag van ehhez nyilván később biztosan lesz ahogy gördül tovább ez az ügy. Magyarul ami mellett érvelek az egy post a témában itt a blogon. Az én véleményemet meg elmondhatnám de ez itt mégis csak egy Török Gábor blog és így az ő véleménye talán többeket érdekel (tekintve hogy mind azért jöttünk ide hogy azt olvassuk)
A nem könnyen kimonható nevű Beit Lohamei Haghetaot múzeum egy ötletes sajtóhirdetéssel rukkolt elő, azzal a céllal, hogy az egyre növekvő holokauszttagadás veszélyeire felhívja a figyelmet. A hirdetésen a holokauszt történetét feldolgozó könyv a mesék és más kitalált…..
mr smith 2010.03.27 13:43:12
Sajnos a meséknél durvább dolgok is vannak itt. nol.hu//kulfold/20100327-chicago__mar_a_magyar_bankokat_is_perlik

A holokauszt ürügyén többmilliárd dollárt követelnek többek között az MNB-től. Nem kell említeni hogy ez azonnali és teljes államcsődhöz vezetne magyarországon.
Miután elkészültünk a négy párt programjának értékelésével, többen kérdezték tőlünk szemüket felhúzva: akkor most Ti azt mondjátok, hogy az MDF-re vagy a Jobbikra kell szavazni, mert övék a legjobb program? Nem, semmi ilyesmit nem mondunk. Több okunk is van, hogy ne mondjuk…..
mr smith 2010.03.22 14:57:33
@Ballagator: "A legtöbben azt hiszik, hogy az index emeszpés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Igen, beszarás. "

És milyen joggal hiszik, ahol az a Tóta W. lehet vezető publicista akit az MSZP személyesen tömött ki közpénzekkel és aki baloldali szélsőségesek között is szoros versenyben van a "körmös" Bauerral, Debrecenivel és Vásárhelyi Máriával. Rettegtetésben kereszténygyalázásban erős versenyző. (Figyeljük meg hogy nem vallás hanem kereszténygyalázásról van szó, pl a zsidó vallásban ugyanazok a momentumok már nem problémásak)
mr smith 2010.03.22 16:30:29
@Brendel Mátyás: Ami teljesen abszurd az az, hogy MSZP-s talpasok idejönnek hőzöngeni, mert nem tetszik nekik ami már amúgy is nyilvánvaló volt, hogy objektív mércével mérve az MSZP a legszánalmasabb teljesítményt felmutatni képtelen párt a mai viszonyok között. Még azt sem tudják eldönteni, hogy szétszakadjanak-e nemhogy programot írni. Mesterházyt úgy indították hogy tudták hogy semmi sem lesz belőle 10%-on álttak éppen amikor kitalálták hogy ő legyen. Ami nagyobb baj az ország szempontjából, hogy a legszánalmasabb sereghajtó MSZP teljesítményénél nem fényévekkel jobb a többi párt, mert ez sajnos őket is eléggé leminősíti.
mr smith 2010.03.22 17:51:36
@Brendel Mátyás: Egy MSZP-s kocsmában még elmegy a hőzöngésed de itt nagyon nem. Április 11-én meglátjuk hányan kiváncsiak még az MSZP-re és az objektív mérce alapján tökutolsó programjára. Ha olvastad volna az MSZP programját akkor meg nem mondanál olyan zöldségeket hogy a mostani megszorító gazdaságpolitikát akarják folytatni, hisz 2000 milliárdos igérgetéssel van tele. Pénzt az embereknek!!!
A magyar politika egyik leglátványosabb, a látszatra is alig valamit adó nyilvános átverése zajlott az elmúlt napokban; érdekes módon mégis alig érdekelt már valakit. Amikor az SZDSZ megállapodott az MDF-fel arról, hogy a szebb napokat látott párt nem indul önállóan a…..
mr smith 2010.03.22 17:45:07
@lacuspelso: Dávid és Herényi névleg MDF-esek valójában csak (ki)használják az MDF nevet és úgy rángatják a kormányát ahogy megélhetési politikusi érdekeik kívánják. Valamint ők jelenleg is eljárás alatt állnak tehát nekik a mentelmi jog miatt kell bekerülniük hogy ne kerüljenek börtönbe. Itt arról van szó hogy egyetlen MDF-esnek sem maradt volna hely a listán az SZDSZ igényinek kielégítése után.
Az idei tévés évad egyik nagy meglepetése és egyben slágere is az MTV (Music Television) új realityje volt, amiben olasz-amerikai fiatalok költöztek be egy villába, és adták magukat a szülők meg az olasz-amerikai közösség legnagyobb megrökönyödésére. A sorozat, amit az MTV egy…..
mr smith 2010.03.22 15:23:44
Én még ott tartottam hogy túl sokat kérnek www.nypost.com/p/pagesix/jersey_stars_want_big_bucks_n3FxsrhxK2TLc4gEtIzxBP Ilyen árak miatt nem lenne rentábilis és viszonylag könnyen ki lehetne cserélni őket " kép alapján bátran kijelenthető: ilyen gyökereket és hülyepicsákat a Balaton partján igen nagy számban lehet találni nyaranta. " Igen nagy számban lenne olcsó jelentkező a második évadra.