Regisztráció Blogot indítok
Adatok
instant vízpor

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harminc évet lehúzni egy munkahelyen marha sok idő. Egy zenekarban ennyit lehúzni sem kutya, és tutira megviseli az embert, akármennyire is szereti. Tizennégy albumot összehozni, amiből jó pár darab klasszikussá válik az évek alatt, szintén nem semmi dolog. Az új Tankcsapda album, a Liliput…..
Idén új helyre költözött a Volt fesztivál, ami bár csak néhány métert jelent elméletben, a gyakorlatban az első napokon a gyakorlott Voltra járók csak keringtek össze-vissza, mert semmi sincs a jól megszokott helyén, és maga a helyszín struktúrája, elrendezése is sokat változott. (Fotók: Rockstar…..
2017 őszén érkezett róla az első jelzés a Járókelőre. Azóta csak a baj van. Volt már helyszíni szemle, készült róla jegyzőkönyv, járt kint a tévé és legújabban azt is megígérte a Fővárosi Önkormányzati Rendészet (FÖRI), hogy hamarosan kezdeményezik az elszállítást. Az amerikai rendszámmal ellátott…..
Nagy sorozatban van a frissen nívódíjat kapott Tények. Még egy nap se telt el azóta, hogy a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentés megszavazása után rávilágítottak, hogy valójában Orbán Viktort Európa-szerte tömegek éltetik, máris dobtak egy újabb erős anyagot. Ezúttal egy jól bejáratott témát…..
instant vízpor 2018.09.14 11:24:12
1901. A himlőoltás népszerűsítésére készült brit agitációs fotó. A jobb oldali fiú kiskorában részesült oltásban, míg a bal oldali nem.....
instant vízpor 2018.08.02 11:08:24
A tortás iráni csaj mai utódai: cosmopolitan.hu/te_te_te/2016/11/24/igy-elnek-az-irani-milliardos-tinik/
A sah alatt is volt egy kiváltságos réteg, és most is van. Ma legfeljebb annyi a különbség, hogy nem adják el magukat egy idegen hatalomnak - legalábbis látszólag nem. A nyomorgó átlagember meg vegye be a vallási, nacionalista dumát, és akkor boldogan nyomoroghat tovább.
A Netflix őrülten sikeres ifjúsági kalandhorror-sorozata, a Stranger Things sem kerülhette el a siker egyik modern velejáróját: az alkotóit beperelték plágium vádjával. Ez a hollywoodi ügymenet része, a Mad Maxtől az Avatarig mindent és mindenkit perel valaki, több, de inkább kevesebb sikerrel. A…..
Mekkora fehérjebevitel szükséges egy hobbisportolónak, és annak, aki bitang izmokat akar építeni? Az izomépítéshez szükség van fehérjeporokra? Dr. Marics Balázs sporttáplálkozási szakértő vendégposztja következik...
instant vízpor 2017.11.30 10:39:21
@Frx: Azt vágom, hogy nem ugyanaz a fehérjetartalom, de azért azt se mondjuk már, hogy a fehérjepor kalóriatartalma minimális.
Egyébként én minden reggel egy adag turmix+zabpehely kombóval indítok, aztán délután/este edzés után még egy turmix. Amúgy szerintem nincs az a finom íz, amit a natúr zabpehely ne tudna elrontani. :)
instant vízpor 2017.11.30 12:58:57
@BobAlice: A példaként hozott 100% WPP 100 grammja 4,7 g cukrot és 6,7 g zsírt tartalmaz. Arra tippelnék, hogy az ízesítés felelős a cukorért. A tömegnövelők - amik nem keverendők össze a fehérjékkel - valóban nagy szénhidrát adagok, hozzá adott 10-20-30% fehérjével.
@zombizan: Személyes tapasztalatom, hogy nem szteroidozok, és tényleg nincsenek "bitang izmaim" sem. :D
Persze megfordítva: a durván kipattintott edzőtársakat se láttam soha szteroidozni - ami persze nem zárja ki, hogy nem dobnak be napi pár szem danabolt. Gondolom aki cuccol, az is beleteszi a munkát, és tartja az étrendet, mert csak szteroidtól és növekedési hormontől még nem lesz izmos. Esetleg még ott a synthol.
Mondjuk ami szerintem kérdőjeles lehet, az az edzés előtti pörgetők. Nem hinném, hogy egészséges minden áldott edzés előtt pörgetőt szürcsölgetni.
Az HBO online videótára, az HBO Go mostantól négy közép-európai országban (Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában) közvetlenül, azaz médiaszolgáltató nélkül is elérhetővé válik a felhasználók számára, jelentette be hétfőn az HBO. A platformon az HBO összes saját gyártású sorozata…..
Egyszerű vidéki gyerek vagyok, engem kilóra meg lehet venni azzal ha valaki egy kőkemény akciósorozat alá metált kever aláfestő zenének, azzal meg pláne, ha az a zene mondjuk a One a Metallicától. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a trailer elején akusztikus gitáron tolják az elején a…..
instant vízpor 2017.09.21 14:49:56
@Jasongg: Egyetértek. A Daredevil s02 óta a Punisher sorozatot várom.
A Dream No More bizony elég jó eséllyel indul a "Melyik új Metallica-dal emlékeztet legjobban a Sad But True-ra?" című képzeletbeli versenyen, ennek ellenére kifejezetten rendben van. A Moth Info Flame klipjét elkövető Tom Kirk - biztosan rokon - rendezte, tulajdonképpen egy speciális effektusra…..
A drótos UPC-nél és a Telekomnál nem, basszameg.  A Spíler TV augusztus 12-től elérhető a UPC Digital Gold csomagjában, valamint a Tarr Kft. Extra TV és Tarr MobilTV csomagjában...
Az állami kölcsönökből tévécsatornát vásárló Andy Vajna májusban jelentette be, hogy ha már ilyen jól megy neki, akkor bővíti a médiaportfolióját hat új adóval, köztük két sportcsatornával. Utóbbihoz megszerezte az állami tévétől a Forma-1 közvetítési jogait, hiszen a két cég egyébként sem…..
instant vízpor 2016.07.19 12:46:56
A képeket a jépicture-ös Sarkadi Bálint és Bogdán Nikolett készítette április 17-én a Clapham Grandben...
instant vízpor 2015.04.22 13:06:48
Na nem műfajban, hanem a helyszín elrendezéseben. Minden egyben lesz. Nem lesz félórás séta egyik színpadtól a másikig, ugyanis ott lesznek egymás mellett, 200 méterre. Aki volt már Nova Rockon, az tudja, hogy ez mekkora öröm. És ha már Nova Rock, akkor elmondom az eddig bejelentett…..
A Kiscsillag zenekar az alábbi üzenetet tette ki a Facebookjára: A Kiscsillag zenekar szomorúan tudatja közönségével, hogy a zenekar alapító basszusgitárosának, Ózdi Rezsőnek a szeptember 5-i Kobuci kertes koncertje volt az utolsó fellépése a Kiscsillaggal. Persze ez nem jelenti…..
A fenti friss Korn-videóhoz van egy kis háttérsztori is. Jonathan Davis annak az Alex Jonesnak a műsorában volt vendég, aki híres a konspirációs elméleteiről, állandóan az illuminátusokkal, meg hasonlókkal riogatja Amerikát. Ebbe szállt most be a Korn frontembere, aki szerint…..
instant vízpor 2014.02.23 09:30:48
Az van a hétfőn bejelentett Iron Maiden-koncert sajtóanyagában, hogy "a jegyértékesítés február 13-án reggel 6 órakor kezdődik. Exkluzív elővásárlási lehetőség a hivatalos Iron Maiden rajongói klub tagjai számára február 12-én egész nap." Ez szinte minden, az esemény…..
instant vízpor 2014.02.11 13:10:19
@Krisz101: Tavaly Tokajban voltam Slayeren (na persze nem is a szigetesek szervezik - nincs is úgy jelen a médiában), de sajna nem mondhatnám, hogy lenyűgözően óriási tömeg volt. Úgy tűnik mifelénk ilyesmire nincs igény :/
Ha valami rock and roll, akkor a pálinka az, úgyhogy a Tankcsapda most kurvára rock and roll. "A sorlemezek újrakiadásával egy időben, november 7-től kizárólag a MOL kutakon beszerezhető az a négy tagból álló pálinkasorozat is, amelynek különlegessége, hogy minden termék neve…..
Úgy néz ki, húzhatunk még egy strigulát a "jól hangzik, de soha nem lesz belőle semmi" rovatba, ezúttal a Setét torony című Stephen King-adaptáció fényképével kiegészítve. Az ambíciózus projektete Ron Howard rendező-producer és Akiva Goldsmith forgatókönyíró a Universalnél…..
Megvan a fejünkben a kép, hogy milyen volt a fiatal Axl Rose? Hát Elton John a hetvenes években? Vagy éppen Bowie? Na és Mick Jagger? Ma már nem kell ahhoz öregedő rockernek lenni, hogy tudjuk, milyenek voltak az említett (és más) zenészek fiatalon, mégis, amikor egymás mellett…..
Subba Csóri 2012.01.26 14:11:55
instant vízpor 2012.01.30 10:05:58
Subba Mocskos Komcsik Takarodjatok! 2012.01.16 11:09:00
ha már folyamatosan komcsiztok, kedves komentelők...Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnökJárai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynökMatolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynökCsurka István - III/3 ügynökMartonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2…..
instant vízpor 2012.01.16 13:19:33
A Lövőház utcai tüntetésen az Unió zászlaja mellett véletlenül lángra kapott Dörner György és egy forma 1-es rajtzászló is. A rajtzászló véletlenül kapott lángra: Gyevi Etelka (37) ugyanis nem talált otthon árpádsávos zászlót, csak olyat, ami csíkos helyett kockás, és…..
instant vízpor 2012.01.16 12:49:59