Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esztáj

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Monica Bellucci véleményem szerint a világ egyik legszexibb nője. Immáron közel 47 éves, de a kisugárzásából szinte mit sem vesztett. Augusztusban az orosz GQ magazin címlapján is őt csodálhatjuk. A fotós: Vincent Peters. ..
esztáj 2011.07.23 10:11:43
@Antibaby: hát a Visszafordíthatatlan kellően sokkolt ahhoz, hogy ne ez maradjon meg bennem, amit a srácokkal néztünk, azt hiszem az Eladó a szerelem volt.
Lindsey Wixson Jill Stuart tavaszi/nyári kollekciójának arca. A tervezőnő valószínűleg nagyon megkedvelhette a fiatal, eperszájú és furcsa fogsorú lányt, ugyanis a ruhákon túl a kozmetikumokat is vele népszerűsíti (itt). A nem túl izgalmas fotókat Mario Sorrenti készítette. ..
Palvin Barbara lesz a Chanel Beauty-termékeinek arca a tavaszi kampány során. Ez aztán az igazi siker!Íme az első kép:..
esztáj 2011.02.14 18:23:25
Férgek és Jófejek Na végre. 2011.02.11 16:03:00
elhanyagoltam a blogot, nagyon sajnálom, stb stb.Jófejek voltak:Milán és Bodaa 3 regensburgiból kettő megmentette a becsületét, és az előzetes várakozásokkal szemben csak ledugta a képét/az ORRÁT pécsre, mi több, mindkettőjükkel beszélgettem egy jót, már amire emlékszem.…..
Avril Lavigne felnőtt a Vanity Fair-hez. Nincs rózsaszín hajtincs, nincs bakancs, nincs rózsaszín-fekete tüllruha, nincsenek szegecsek, nincs pepita nyakkendő, nincs erős fekete szemfesték... összegezve: nyoma sincs a "Hello Kitty-punk" lánynak. Akit az olasz Vanity Fair…..
A Valentino Divatház couture kollekciója nem igazán nyűgözött le. Csodásak és gyönyörű szépek az itt felvonultatott ruhák, kár, hogy mindet (vagy legalábbis nagyon-nagyon hasonlóakat) láttuk már... így az érdeklődésem sajnos hamar átfordult közönybe. Itt vannak az ismert…..
esztáj 2011.01.28 18:12:20
Crystal Renn (aki nem is olyan régen még plus size modellnek számított) az arca és a lába a tavaszi/nyári időszakban a Jimmy Choo kiegészítőknek. A fotókat Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítették. Hogy tetszik? ..
Gyerekszoba Jeges mókák 2011.01.21 08:14:00
Úgy hallottam, hétvégén megint jön a hideg, zimankó, hó meg fagy. Aminek egyfelől nem örülök, nehezen viselem már a telet, pedig még mennyi van belőle hátra. Másfelől azért ebben az időben is találhatunk magunknak jó kis elfoglaltságot. Készíthetünk hókunyhót, vagy…..
1. Megan Fox Gyönyörű, rózsaszín Giorgio Armani Privé ruhában. Nem tudok belekötni, talán a sminkje nem az igazi.  2. Scarlett JohanssonAz egyik kedvencem a Golden Globe Awards-ról. Gyönyörű a ruhája (Elie Saab) és a sminkje. Tökéletesen választotta ki azt a néhány ékszert,…..
A Black Swan két sztárja, az Arany Glóbuszra jelölt Mila Kunis és a Golden Globe győztes Natalie Portman következik. 1. Mila Kunis Mila Kunis gyönyörű, smaragdzöld Vera Wang estélyiben pompázott a díjátadón. Tökéletes választás mind a szín, mind a fazon. A leheletnyi smink pedig…..
Ugyanaz a kép, ugyanaz a ruha, csak éppen a modell személye nem ugyanaz. Lindsey Wixson után Sasha Pivovarovával  is elkészítették ugyanazt a divatfotót, amely az Alexander McQueen Divatház tavaszi kollekcióját hivatott népszerűsíteni. Eszembe jut az a játék, ami a…..
gondoltam épp itt az ideje, hogy társaságunk kultikus zenekaráról napvilágot lásson egy rövidke teszt, ahol az ismereteiket tudjátok tesztelni. nyeremény nincs (úgyis ki lehet guglizni az egészet), így csítelni sem érdemes. ennek ellenére remélem élvezitek majd, értékelést,…..
Fiataloknak, gazdag punkoknak, deszkásoknak, bohókás lányoknak, fiúknak és mindenkinek, aki szereti... John Galliano 20 fotóból álló tavaszi divatkampánya Jacquelyn Jablonskival és Francisco Lachowskival. Egyszerű, mégis mókás képek zseniális összeállításokkal.LÁJK :) ..
szeretném kikérni a szakosztály (és minden olvasó) véleményét egy egyszerű kérdésben, mely segíthet eldönteni egy régóta húzódó vitát.tehát: adott egy fickó, aki nyáron tett egy szép hosszú európai körutat, érintve svédországot, finnországot, ilyesmi. valamint nemrég…..
A napi jófej: Esztájhozott (hozatott) ugyanis egy jó adag kaját, és ami fontosabb: pár korty pálinkát, és egy lityó bort is, nagyon helyesen. és még az ellen se volt kifogása, hogy egy amolyan igazi vaskos, férfias kábelt fektessek a vécéjükbe. hehe.A napi féreg: A…..
A napi jófej: Dórine kérdezzétek miért, de reggel a kezemre ez volt írva a saját kézírásommal: jófej: Dóri. Hát ki vagyok én, hogy ellentmondjak a saját kezemnek?A napi féreg: H. ZsanettAzt hiszem így hívják a leányzót, aki pedes órán mindenáron interaktívvá akarta tenni…..
esztáj 2010.11.02 20:08:37
A napi jófej: Mezeiő a fogorvosunk, akinél rutinellenőrzésen voltam, és aki megint elmondta, hogy fantasztikusan jók a fogaim. ellentétben esztájjal, akinek sajnos ROHAD AZ ÍNYE. :(A napi féreg: Esztájez azonban engem nem hat meg, ugyanis esztáj belenyúlt az msn-embe (micsoda…..
mostanában úgyis olyan népszerűek ezek a tippjátékok, gondoltam én is indítok egyet, a témája pedig értelemszerűen az efott, hiszen a következő héten kezdődő fesztiválon gyakorlatilag a teljes szakosztály részt vesz. így aztán felteszek néhány kérdést, mely előrevetíti a…..
       Mint azt kedves Barátaim már tudják, szeretem a zenét, művelem is amennyire tudom. Kedves, nosztalgikus, néha hátborzongató, rémisztő és megható dolog régi zenei kedvenceimre visszaemlékezni. Hogy is kezdődött? Ugyebár családi okok miatt az operát meg a…..
A napi jófej: Esztájmivel hazahozta a laptopját, amire ráadásul rakott himym-t, lostot, meg még filmeket is, így esténként nem kellett a kereskedelmi tv-k nyújtotta remekművek közül válogatnunk.A napi féreg: Esztájviszont este megint nyafogott, amiért nem voltam hajlandó én…..
A napi jófej: Medvekutyahajnalban hazafelé találkoztunk (immár sokadszorra) ezzel a nagy bernáthegyivel (?) aki mindig olyan bájosan bújik a kerítéshez, hogy nem lehet otthagyni simogatás nélkül. láw medvekutya.A napi féreg: a madaraka nap másik díjazottja is állat, pontosabban…..