Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leó a taxis

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kár, hogy Witaker nem terhes kismama (legalábbis gondolom), sokkal bulvárosabb lett volna a történet, ha nem tud elfutni az őrjöngő taxis elől és jól pépesre veri a teleszkópos vascsővel, ami igazából - mint ahogyan azt már néhány éve tudjuk - taktikai tükörtartó. Hogy…..
Leó a taxis 2010.03.22 12:22:42
@Lacaca: Te fogalmi dugóba keveredtél. Az értelmezés látom nem az erősséged. Nem az a lényeg, hogy a rasszizmus kifejezést fajokra használják-e, hanem, hogy emberek egy csoportját elítéled valamilyen tulajdonsága alapján. Általánosítasz. A nyelv már csak ilyen! Változik egy szó jelentése a használat során. Persze, ha az a szándékod, hogy megsérts valakit, akkor jól csinálod. Gondolom, neked az Árpád sávos zászló is csak egy régi történelmi jelkép.
Leó a taxis 2010.03.22 12:43:50
@Kicsi79: Ne csináld! Ezt komolyan elhiszed, hogy 5000 taxis közül csak 50 normális van? Te azt az 50 taxist látod magad előtt akik a frekventált helyeket befoglalták maguknak és azokra az ezrekre ügyet sem vetsz, akik cégeknél dolgoznak napi 12 órákat.

Igazatok van. Nem egy agysebészet a taxizás. Egyszerű munka. Itt is olyan egyszerű emberek húzzák az igát, mint minden más egyszerű szakmában. Szidjuk együtt a mentőst, a kamionost, a buszvezetőt stb.