Regisztráció Blogot indítok
Adatok
margaret lea (törölt)

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden évben megfigyelhető, hogy a tavasz beköszöntével, amint kisüt a nap és a hőmérő higanyszála mondjuk 14 fok fölé kúszik, megjelennek az utcán a rövid ujjú pólós, ne adj isten pólós-rövidnadrágos fiatalok. Mai posztomban elsősorban hozzájuk szólnék, de aki nem érzi…..
margaret lea (törölt) 2010.03.31 08:57:15
@Parajpuding:
én télen is hordok napszemüveget vezetés közben. mert azt nem azért veszi fel az ember, mert meleg van, hanem azért, mert süt a nap és zavarja a szemét. pláne akkor, ha hó is van és a nap hétágra süt.
Nem akarjuk elvenni a Vastagbőr kenyerét, de az ilyesmi mellett nehéz szó nélkül elmenni. Történt ugyanis, hogy vasárnap este tűz ütött ki Gyurcsány Ferenc Szemlőhegy utcai villájában. (Nem akarok elkalandozni, de azért mi sem mutatja jobban az idők változását minthogy évekkel…..
Ma Magyarországon kevés lenézettebb hivatás létezik a kukásokénál. Sokszor eszembe jut, hogy ha ők nem lennének, megfulladnánk az általunk tonna számra termelt szemétben, és anyáznánk, miért van ilyen mértékű rendezetlenség és szemét az utcákon. Persze egy eldobott…..
 a nolblogról.Hogy miért? Azért mert az a stílus, ami ott megjelenik, az számomra nem stílus. Lehet valakinek ellentmondani, letolni, mint a parasztgatyát, de csak a megfelelő stílusban. Elegem lett a kioktatásból...