Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nevem_senkii

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bodoky Tamás vs. Magyar Fejlesztési Bank A 35 milliárd forintos állami beruházás megvalósíthatóságáról szóló, a KPMG pénzügyi tanácsadó cég által készített vizsgálatot nyilvánosságra hozták, azonban sok, feltehetően kényes adatot kitakartak. A Fővárosi Bíróság…..
nevem_senkii 2010.04.22 14:13:53
@Bebé: a mandiner.hu az valójában:safeaccount.hu/jog-es-nyilvanossag/%E2%80%9Ekint-vagyok-a-placcon%E2%80%9D/ - ez a teljes interjú!
Na, helyreállt az egyensúly a világban. Éppen a héten dicsértem meg az Index-et (Sajtótörténelmet írt az Index), de ugye Budán is csak 3 napig volt kutyavásár egyszer volt Budán kutyavásár, viszont minden csoda három napig tart. A  Pulitzer-emlékdíjas oknyomozó…..
 Ezt írták az MTI-hez eljutatott közleményben:2010. március 17., 17:24TÉNYŐI GYILKOSSÁG - MEGINT PSZICHIÁTRIAI KEZELÉS ELŐZTE MEG A TRAGÉDIÁT    Budapest, 2010. március 17., szerda (OS) - A PSZICHIÁTEREK FELELŐSSÉGÉT MOST SEM VIZSGÁLJÁK?Brutális…..
nevem_senkii 2010.03.23 19:24:19
@Translator +X+: Az orvosi kutatást jobban támogatják. Bocsánat, mit és hogy? Jelenleg a mi kis globalizált világunkban is és előtte is az egy TUDOMÁNY volt és most is az. ALTERNATÍVA nincs. Érted? Jártál orvos egyetemre? Máskép megközelítve: Jelenleg Einstein elméleteit ismerjük. Addig, amíg nincs más alternatíva - kvázi más bizonyító erejű helyettesítő jószág - addig marad: Einstein. A Szcit- szerintem ugyanolyan szépen támogatják, annak ellenére, hogy tudományosan bizonyított alapok nincsenek. Miről beszélünk? Hova mennél leginkább: Németország - onkológiai intézet(természetesen rákos megbetegedés esetén) vagy egy szektába, ahol majd "a nagy testvérrel" megoldják ezt a problémát. Igen, a gyógyszeripar nagy üzlet. Igen, vannak túlkapások. (mint mindenhol) DE, egy KLACID 500 mg elmúlasztja akár az arcüreg gyulladásod három nap alatt. Próbáld meg Lenkei "Dr." "gyógyszereivel" ugyanezt. Még egyszer miről beszélünk?
A SafeAccount könyvelő és adótanácsadó iroda igen különös PR akcióba kezdett Jászberényi Sándorral, a már korábban méltatott lepkevadaszat blog haditudósítójával, aki ezúttal a sármelléki reptér bűzös sarát kavarta fel. Az értelmezésemben a safeaccount.hu a…..