Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyerekmodell

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország legszebb kislányát mutatjuk be önöknek. Korcsog Laura a szüleivel és testvérével Leányfalun él, és teszi, amit egy hétévesnek tennie kell: iskolába jár, tanul, játszik, sportol. Nagy tervei vannak, gyermekszínész szeretne lenni.   Forrás: Dunakorzo.info..
Hatodik alkalommal rendezték meg a Little Miss Hungary Gyermekszépség és tehetségkutató versenyt a zalakarosi MenDan Thermal Hotelben 2010. június 19-én. Az idén több száz kislány és tini nevezett. A cím odaítélése előtt több regionális elődöntőt, és egy középdöntőt…..
Gyerekmodell Anne Geddes fotók 2010.04.04 16:51:00
  Anne Geddes húsvéti ihletésű fotói szemet gyönyörködtetőek. Anne Geddes egyike a világ legismertebb és legelismertebb fotósainak. Imádja a gyerekeket, különösen a kisbabákat. Ezért fotósorozataiban nagyon sokat szerepelnek babák olyan különleges képi…..
Egy kis történelem A szépségversenyek kezdete az Egyesült Államokhoz köthető. Az 1920-as években kezdtek el szépségversenyeket rendezni, felnőttek számára az Egyesült Államokban. Az első szépségverseny 1921-ben rendezték, Atlantic Cityben. Egy hoteltulajdonos szánta…..
Az OF blogon, a gyermek szépségkirálynőkről olvasható bejegyzésre szeretnék reagálni.Hazánkban is nagyon elterjedtek a szépségversenyek, nemcsak külföldön. Az amerikai versenyeken megjelenő mini felnőttek elrettentő erejű példák lehetnek számunkra, de még nem láttam magyar…..
Megjelent a retro a gyerekdivatban is. A gyermekmodellek Servane Barrau új nyári, 2010-es kollekcióját mutatják be.A nyári trend a tengerparti, tengerészstílust követi. Az új Servane kollekció az arányokról, a légkörről és a geometriáról szól.A kollekció sikkes, francia, retró.…..
Egy újabb téma, ami megér egy misét.Azt minden kezdő modell tudja, hogy portfólióra szükség van. Képzeld el, ha elmész egy divatbemutató, vagy reklámfilm castingjára és éppen rossz napod vagy, kitört a cipőd sarka, felszaladt a harisnyád, vagy elaludtad a hajadat, pattanás…..
Melyik modellügynökséget válasszam? Ha más eldöntötted, hogy nekivágsz, ez a kérdés biztosan felmerül. Többszáz modell vagy castingügynökség hirdeti magát az interneten és egyéb médiákban. Soknak közülük egyáltalán nincs igazi munkája, sokan csak a…..
 A modellügynökségekről szóló történetekről egy egész regényt meg lehetne tölteni. A téma azért jött elő, mert panasz érkezett az egyik főleg gyermekmodellkedéssel foglalkozó ügynökséggel, mivel regisztrációs díjat szed.Szögezzünk le valamit. Az, hogy egy…..
 Kedves Anyuka és Apuka!A blog a gyermekmodellkedésről, annak szép és kevésbé szép oldaláról, veszélyeiről szól.Sokszor éri vád a szülőket, hogy rákényszerítik gyermekeiket, hogy dolgozzanak. Ez egyáltalán nem felel meg a valóságnak. Én már egyszer-kétszer…..