Regisztráció Blogot indítok
Adatok
afonya_lekvar

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panzej blogja Emész dógozni! 2013.01.17 23:39:26
Most már naponta hallom a "ha majd elkezdesz dolgozni" szlogent és idegesít. Mindenki elmondja, hogy úgyis nemsokára munkába állok, most már el kell mennem dolgozni és úgysem lesz időm magamat marcangolni munka közben, mert ugye nem akarok itthon maradni, az olyan negatív, nem illik…..
Nem is tudom, hogy mivel is kezdjem. Ha már az Eden Lake is sok volt, akkor ezt az alkotást messzire kerüld. Ha azonban direkt arra vágysz, hogy egy film tökéletesen kizökkentsen a valóságból és emocionálisan abszolút átvegye fölötted az uralmat, akkor lesd meg a címet, zárd be az ablakot, szerezd…..
afonya_lekvar 2012.06.09 00:44:34
@Logent: én isohunton találtam meg, de angol nyelven, felirat nélkül (ha ez nem okoz gondot, akkor ott érdemes keresni)

megjegyzem nekem a film közel sem volt annyira megrázó, mint a könyv, de ez csak én vagyok :)
afonya_lekvar 2012.06.09 08:22:40
konyvar.hu/jack-ketchum/a-szomszed-lany/

újonnan nem nagyon fogod tudni beszerezni, mert nem volt akkora siker, hogy újranyomják.
próbáld meg itt, ha nem jársz sikerrel, akkor dobj rám privát üzenetet. :)
Ma elég laza nap volt a suliban, délután számítógépes óra helyett a suli új IPadjain játszhattunk, én is kaptam egyet, kipróbálhattam. Idegen nekem ez a technika olykor :D Bezzeg ha érintőképernyős telefonom lenne... Elég vicces volt, kb mint valami aranyat fogtam, hogy nehogy baja…..
afonya_lekvar 2012.05.13 23:21:26
A hétvégénk meglehetősen sűrűre sikerült. Habár szombat deélelőtt nem csináltunk semmit, a Rinzinges vacsi után csak aludtunk, meg filmeztünk, meg Csengének vettünk buszjegyet, (aminél kiderült, hogy 15Ł-nyit ügyesen ingyen is lehet utazni), este pedig majd két órát…..
afonya_lekvar 2012.04.01 00:15:59
ha már sminkelés, akkor ő alap: www.youtube.com/user/panacea81#g/u
az mindegy, hogy drága cuccokkal dolgozik, bár tény, hogy a 200forintos hong-wong szemfesték jóval előbb lekopik, mint a MAC vagy egy L'Oreal. ő csak full sminkeket csinál, ami elsőre ijesztő volt nekem, de sok nagyon egyszerű és 10perc alatt meg lehet csinálni. főleg az árnyalásokat lehet jól megtanulni tőle :)
Csütörtöktől vasárnapig egyedül vagyok, mert Csenge elment Írországba, Saint Patrick's Dayre (picit irigylem is miatta). A csütörtök gyorsan telt, igyekeztem kiheverni az előző napot, anya távozásának mikéntjét és az éjszakai szakdogázást Szerda este lezárásaként kiderült,…..
Panzej blogja Tizedik. Egy ideig. 2011.08.08 23:11:00
- Jippíííí!!! - mondta a pünkösdi királynő, majd meghajolt, s örömkönnyeket ejtve szoptatni indult.   ..
Idén Yoda, a szupercuki 14 éves kínai kopaszkutya-csivava keverék nyerte az Észak-Kaliforniában huszonharmadik alkalommal megrendezett kutyarondasági versenyt...
Subba Amy Winehouse visszatért 2011.06.19 20:45:00
Amy tegnap este indította ezzel a performansszal a tizenegy állomásos európai turnéját Belgrádban. A jegyek több, mint tíz rugóba kerültek. Sírok, mert most már teljesen biztos vagyok benne, hogy ő lesz az állandó fellépő a pokolban, és ez eléggé elbassza a kedvemet.  …..
afonya_lekvar 2011.06.19 23:24:28
@kangep: vöröske helyében torkon rúgtam volna a második nyekkenésnél ezt a fostalicskát. katasztrófa.
Panzej blogja Ma! 2011.06.16 22:40:00
Bréking: Fiunk István ma, a koradélutáni órákban megszületett. 3780 gramm, 59 cm. A baba, úgy tűnik, egyelőre jól érzi magát a Föld nevű bolygón, a mama pedig "a világ legboldogabb nője". Hosszú séta után, indítással, bő 2 óra alatt lett meg a gyerkőc, a…..
A Radiocaféban már hónapok óta nem kaptak fizetést a munkatársak, és úgy tűnik ezen az sem segített, hogy az Econet (amit március óta Est Médiának hívnak, talán hogy összezavarják a hitelezőket) eladta a fővárosban és tiszta időben a környékén is fogható adót Veres…..
afonya_lekvar 2011.05.16 23:46:28
@Ibigoo: más rádiók feleennyire alapos munkatársak után is csak vágyakozhatnak. befizethetlek egy fülmosásra?
Na jó, ezt tényleg elhiszem. Szerencsére szombatra esik, szóval ha eléggé bemarunk pénteken, át is aludhatjuk az egeszet. (köszi krazy!)..
"Sziasztok! Két tengericocink van, Bobi és Pamacs. Mindketten kislányok. Bobi a bóbitájáról kapta a nevét, míg Pamacs... csak rá kell nézni. :-) Nagyon szeretnek a lakásban szaladgálni. Egy régi játékvárból búvóhely is van nekik kialakítva. Fogadjátok…..
"Zsuzsi különleges kutya. Január 25-e óta lakik nálunk. Káprázatosan tüneményes. Nem, nem úgy, mint a kölyökkutyák általában... persze úgy is, de Zsuzsi hiperintelligens. Két perc alatt megtanult "ülni" (jutifalatért), a nyakörvet két nap alatt…..
afonya_lekvar 2011.02.15 11:24:28
Subba Hülye tánc: Parkett Papi 2011.01.30 10:05:00
  ..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..