Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ciao

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Naplóm! Péntek este van, tegnap véget ért az APEH terror, egy szikla lehullott a vállamról...de mivel téged azért írlak, hogy majd jót röhögjek az unokáimmal a szingliskedős időszakomon, térjünk át az on-topikra. Na, hát itt aztán ninnyenek nagy fejlemények pozitív…..
ciao 2010.03.21 12:28:01
Hát én itten időről időre olvasgatom a bejegyzéseket és mindig elámulok...
Mármint hogy ez a párkeresősdi mennyire nem egyszerű... az mindenesetre biztos, hogy a hiba nem az Ön készülékében van. Aki arra nem veszi a fáradságot, hogy legalább egy f*ckoff-ot küldjön néhány ígéretesnek tűnő levélváltás után, az után talán kár is bánkódni.
De ami késik, nem múlik, addig is tessék eljárni sokat otthonról, társaságba, bulikra, partikra, esélyt adva a személyes találkozónak, ahol nem lehet elbújni marketingdumák mögé, no és lelécelni sem olyan könnyű, meg ahol nem kell fogszabályzóról beszélni, mert az most egy szükségtelen rossz, de semmiképpen sem beszédtéma, mert csak addig látják cikinek, furának, terminátorosnak vagy akármilyennek mások, amíg ezen belül megy a feszkó.
Egyébként pedig kit érdekel. Vannak kényelmetlenségei? Milyen jó lesz majd tökéletes mosollyal ragyogni a végén.
No meg aztán sem kedves arcért, sem csinos alakért nem kell ám átkopogtatni a szomszédba, kedves Mohus. :-)
Lehet, hogy egyszerűen csak az eladási technikán kell picit csiszolni.
A "Naaaa, vegyél meg most féláron, mert holnap úgyis lejár a szavatosságom" helyett
inkább valami ilyesmit:
"Neked nincs még ilyened, mint én? Hát, tényleg elég ritka darab vagyok, szóval nem is kaphatsz meg csak úgy egykönnyen..."
Ez most lehet, picit elcsépelten hangzik, pláne nem hiteles, hiszen közel 5 éve élek párkapcsolatban, úgyhogy nem igazán vagyok benne a társkeresésben, meg aztán biztos nem olyan könnyű nem tudomást venni arról a bizonyos tikk-takkról, ami ott belül ketyeg...
De kitartás, mert Te megérdemled!