Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R069

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kár, hogy Witaker nem terhes kismama (legalábbis gondolom), sokkal bulvárosabb lett volna a történet, ha nem tud elfutni az őrjöngő taxis elől és jól pépesre veri a teleszkópos vascsővel, ami igazából - mint ahogyan azt már néhány éve tudjuk - taktikai tükörtartó. Hogy…..
R069 2010.03.21 14:07:50
@Kicsi79: Szia.Nem tisztem megvédeni minden taxist de szerintem az általánosítás elég rossz dolog.Miért a vízvezeték szerelők,a boltosok,vagy bármelyik más szakmában nincsenek szemétládák?Dehogynem.Ezért írtam hogy esetünkben teljesen mindegy hogy taxis,vagy nem az illető.Mindkét fél hibázott,és rosszul reagálta le a dolgokat.Ennyi történt.Néhány embernek ez csak ürügy hogy találjon valami okot a veszekedésre.
R069 2010.03.21 17:36:05
@Kicsi79: Látod lehet ezt normálisan is.Nem állitom hogy nincsenek köztünk patkányok,sajnos vannak.Sajnos nagyon felhigult ez a szakma,már nem is lehet szakmának nevezni,sok a nem idevaló.A Zónás részben majdnem igazad van,de azért ott is vannak normális emberek.Sajnos a száguldozásba belekényszeritenek minket a szabályok,ha nem érsz oda időben az súlyos pénzbe kerül.Ez a történet szinte teljesen szokványos lenne,ha nem taxis lenne benne a főszereplő,így van ok amiért lehet szídni őket.Szerintem.
A Viperáról csak egy mondat:Csütörtök éjjel megkéseltek egy kollegát a 9.-ik kerületben.
Gondold el ő mit meg nem adott volna egy taktikai tükörtartóért?A támadónál egy 30-cm.kés volt. Mint mondtam felesleges ezt a sztorit ennyire tulspirázni:Mindketten hibáztak,bármelyikük egy szimpla boccsal elintézhette volna.Mondjuk akkor nem tudnánk miről irogatni....
R069 2010.03.21 18:21:58
@Kicsi79:Megint van igazság abban amit irsz.Nagyjából mindenki tudja mikor hág át külömböző szabályokat és igen van aki azt hiszi azért mert fenn van a szabadjelző ugysem szól a rendőr.Van viszont amikor a rendőrők kifejezetten ránk vadásznak,tehát itt sem tud sokáig bujkálni közöttünk.
Abba gondolj bele,van két perced hogy odaérj a cimre.Ha nem vagy ott sokba kerül vagy nem dolgozhatsz pár napig.Ha van taxis ismerősőd akkor tudod miről beszélek.Bele vagyunk kényszerítve ezekbe az esztelen száguldozásokba,pedig semmi értelme,hiszen ki az az utas aki két perces autót kér?Nyilván senki.Így a civil csak azt látja hogy jön a"büdös taxis"bevág,leszorit,majd satu és utána ott várakozik még tiz percet mire a megrendelő letalál.
A Késelésről:Látod megint általánosítasz,de minden embernek ez az első kérdése.Fehér bőrü,teljesen átlagos kinézetü,normálisan öltözött,fiatal srác volt.
Két okból se lehet ezt megcsinálni.Az egyik:Minden taxisnak ezt zsebből kéne állnia.Tehát fizessek ki minimum fél millát.
A második:Ma az utasok így is 5-6.szertnének beülni egy taxiba,ha egy taxicég ezt meglépné és onnantól csak három ember tudna beülni hátra,le is húzhatná a rolót.Ha meg nem engeded kiszállni,feljelent személyes szabadság megsértéséért,vagy ember rablásért.Nem egyszerű dolgok ezek.