Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vad-galamb

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konzervatórium A Jobbik igazi arca 2010.02.04 09:31:00
A Jobbik Magyarországért Mozgalom egy becsületes párt, becsületes emberek értékalapú közössége – fogalmazott Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje a párt budapesti kampánygyűlésén, leszögezve, hogy ma a Jobbik az egyetlen olyan párt, amely képes megvédeni a…..
vad-galamb 2010.03.21 06:41:49
Ha jól értelmezem...
Távol álljon tőlem, hogy a Jobbik vagy Budaházy mellett kardoskodjam, de nehéz elmenni a mellett a gyakorta szándékos, ritkábban téves értelmezésen alapuló csúsztatáson, amely Budaházyt igyekszik összemosni a Jobbikkal, a nevezett párt vezetésének minden szűkösen mért megnyilvánulási lehetősége alkalmával kinyilvánított tárgyilagos elhatárolódásának dacára.
Jobbikos ismerőseim (egyre több ilyen akad), belsőinformációi szerint nagyon gyorsan napirendre tértek Budaházy ügye felett és nem is igen volt ellenvetés amikor elvetették a "terroristának" a párt színekben való indítását. Tény, hogy egy oldalon küzdenek, de más csapatban és más eszközökkel "játszanak".
Nyilván, ha nem állnánk az időben ennyire közel a Jobbik parlamenti küzdőtérre való feljutásához, harcosabb lenne a Jobbik tábora is, de utcára menni ma értelmetlen és indokolatlan lenne, öngól ha úgy tetszik. Az ominózus "bayeri" levél ezt kéri számon rajtuk, noha val'szeg ő is tudja mekkorát "zsákolnának vele az ellenfelek.
Budaházy más. Szerintem ha(!) kiengedik a börtönből, újfent csak aludni jár majd fedél alá, folyamatosan hirdeti majd az igét, s most már kiváncsi is vagyok nagyon, mit hoz fel mentségére. Az felette igen furcsa, nem is értem, hogy lett a Magyarok Nyilaiból Hunnia Akciócsoport, hogy lehet, hogy a rendőrök által bedrótozott Benkő által szállított "bizonyíték" egy évvel később került elő...! A HÍR tv-s riport szerint Benkő új kecót vett és új kocsit... Az ügyészség szóvivője a vádalkut sejtető kérdésekre megtagadta a választ, ez a Benkő meg menekült a HÍR Tv kamerái elől és azt üzente "csak pénzért ad interjút"...
Ha megint megbukik a bizonyíték, akkor bizony az eljáró ügyészség számára több mint kínos lesz.