Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uptown Timi

26 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!A blogom nyár elején elköltözött ide:http://uptownnyelviskola.com/?page_id=11 See you guys there!:)..
Ti hogy mondanátok a túró rudit angolul? This is the question of the year..Az ötleteket ide várom: http://www.facebook.com/topic.php?uid=155848911095405&topic=252 Nagyon kíváncsi vagyok!!!!!!!! :)..
Kellemes bejgliben, alkoholban, finom ételekben, szuper ajándékokban, vidámságban, pihenésben gazdag ünnepeket kívánunk ezzel a kedves kis videóval:  Katt ide a videóért!..
Sziasztok! Ezzennel megnyitom új blog bejegyzésemet. Hónapok óta nem írtam :(Milyen nyelvvizsgát tegyek? Mennyi az optimális idő, amit nyelvtanulással töltesz egy nap/egy héten? Hogy tanuljak önerőből?Ilyen és ehhez hasonló kérdéseiteket várom a…..
Uptown Timi 2010.12.13 21:41:58
@kisneteri:
Kedves Teri!
Ez nagyon jó hozzáállás, hogy napi fél-1 órát szeretnél rászánni. Én is mindig ezt tanácsolom, hogy inkább naponta csak 15 percet, minthogy heti egyszer 1-2-3 órát. Sokkal, sokkal többet ér.

Hasznosság szempontjából mindenképp az angolt javaslom - bármilyen elcsépelt is. Az angolon kívül a spanyol, kínai, talán még a német az, ami hasznos.

Viszont azzal nem értek egyet ilyen szempontból, hogy valamelyik szomszéd ország nevét megtanuljunk. Azt inkább csak hobbiként. Ha valamire akarunk jutni, akkor a fenti nyelvek valamelyikét kell beszéljük.
Nincs még ötleted, hogy mit ajándékozz karácsonyra? ..
A nagy érdeklődésre való tekintettel ismét nyílt napot tartunk 2010. 12. 23-án csütörtökön (10:00-16:00) a nyelviskolában! Ingyenes szintfelmérés, próba nyelvvizsgáztatás és próbaórák! Bejelentkezés szükséges! Ha szeretnéd tudni, felmérni, hogy kellő nyelvtudással…..
Gábor és Melinda kérésére elkészült az új angol nyelvleckém :) Check it out & enjoy! Miről szeretnétek hallani a következő videóban? Ötletek?:)..
A Föld leggyakrabban használt nyelve Az angol nyelv jelenleg egyike a Föld leggyakrabban használt nyelveinek. A teljes Oxford-szótár nem kevesebb, mint 23 kötetet tesz ki, és több mint félmillió szót tartalmaz. Shakespeare harmincezres szókincset használt (ennek egy része saját…..
I haven't got much money... ..
Heather Carreiro blogger nyelvészhallgató korában olyan angol szavakat gyűjtött szótárakból, melyek ma már nem használatosak. Ezek közül húszat ítélt feltámasztásra érdemesnek.     Természetes dolog, hogy bizonyos szavak idővel kiszorulnak a…..
Kedves Olvasóm :)Itt találod az ingyenes online angol nyelvleckék negyedik videóját. A két videó témái: - LIKE vagy WOULD LIKE? Ha van olyan témakör az angol nyelvvel kapcsolatban - legyen szókincs, nyelvtan, bármi - amire kíváncsi vagy, vagy nem tiszta, írd meg nekem és…..
Mindent a nyelvekről MAKE vs. DO? 2010.11.02 14:59:00
Sziasztok!One day late... Sorry!!! Na de meg is érkezett a következő nyelvlecke! :) ENJOY!..
A halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amelyet elsősorban az angolszász országokban tartanak meg, bár mára már az egész világon elterjedt. A boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe, melyben összemosódott a római Pomona-nap, a kelta Samhain ünnep…..
Sziasztok!Köszönöm nektek a pozitív visszajelzéseket, amiket az első videómmal kapcsolatban kaptam!:) Elkészült a második videó is; present continuous vagyis a folyamatos jelen idő a téma.Úgy döntöttem, hogy minden héten egy új nyelvleckét teszek fel nektek és ezek vasárnap…..
Uptown Timi 2010.10.28 00:05:43
@baranyigab: köszi:))
Feldarabolt árak a nyelviskolában. A rendőrség tehetetlen. Vásárolj nálunk most vagy legkésőbb november 1. éjfélig 20 vagy 50 órás nyelvtanfolyam bérletet és ajándékba kapsz hozzá egy ingyenes nyelvórát anyanyelvi, hangsúlyozom anyanyelvi tanárral, bármelyik csomagot is…..
Bízom benne, hogy ezekkel a videókkal segítségetekre lehetek az angol nyelvtanulás terén.Kérdezzetek, kommenteljetek :) Sikeres és stresszmentes nyelvtanulást kívánok Nektek!www.uptownnyelviskola.com Az első videóért kattints ide!..
24 - ANGOL - AKCENTUS Fantasztikus!!!!! A videóhoz katt ide, ha nem jelenik meg a bejegyzésben! ..
Március 17-19-ig gyere és tarts velünk Dublinba!Szórakozz angolul! :))A program előreláthatólag:03.17 St. Patrick ünnepe: este partyA programok a 2,5 napba összesűrítve egyelőre:- Dublin felfedezése Hop on hop off busszal- St. Stephen's Garden (park Dublin központjában)- Dublin…..
Kicsit bugyuta, de azért témába vágó :) Két rendőr mellett megáll egy autós, és kikiabál:"Sprechen Sie Deutsch?"A rendőrök ingatják a fejüket, hogy nem."Do you speak English?"Megint csak nem."Parlez-vous français?"Nem.A sofőr elhajt.Az egyik…..
Uptown Timi 2010.09.21 10:58:24
Emlékszel?  Megígértünk, hogy kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amelyben tájékoztatni fogunk egy továbbfejlesztett önálló nyelvtanulási módszerről, amelyen május óta dolgozik több tanárunk is. Egyelőre csak angolul lesz elérhető, de tervezzük, hogy más nyelveken is…..
Ha Te is szeretnéd megtudni, hogy mért érdemes BIKICSUNÁJ helyett a BIG IN JAPAN ;-)http://www.youtube.com/watch?v=jbcifLZqw_kHa tetszett, addolj minket iwiwen és facebook-on és küldd tovább!:)..
Sziasztok!A mai bejegyzésemet az egyik diákunknak szánom, B.Gábornak :)Szóval, ahogy a cím is mutatja a mai téma a foci VB-n keresztül a Dél-Afrikai köztársaság.Jelentős esemény az, amelyre a Dél-Afrikai Köztársaság vezetői vállalkoztak, nem titkolt szándékkal, hogy…..
Hi Everybody!Kicsit sokáig tartott, míg előhozakodtam egy újabb bejegyzéssel.Az ok pedig, hogy megnyitottuk új nyelviskolánkat, így most már Érd, Budai út 20. alatt is megtaláltok minket! Valamint elkészült új honlapunk is, ahol figyelmetekbe ajánlom a COMBO nyelvi csomagot,…..
Sziasztok!Ahogy megígértem nektek, néhány hasznos és szleng kifejezés az ausztráloktól! ENJOY:Ace! : Excellent! Very good!Ambo : ambulance, ambulance driverAussie (pron. Ozzie) : AustralianArvo : afternoonBarbie : barbecue (noun)Bikkie : biscuit (also "it cost big bikkies" - it…..
Gday, how ya goin'? - Hogysmint? Biztosan tudjátok, hogy az angol nyelvű országok nem csak kiejtésükben,de például szókincsükben vagy akár még nyelvtanukban is különbözhetnek. Nemrégiben a YOUTUBE-on rátaláltam egy Ausztrál Tom nevű srácra. Egy ideje tanul magyarul, és a…..