Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cvx59

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb példája annak, miért hiszem egyre jobban, hogy ezt a várost a "csak dolgozni ne kelljen" megmagyarázók uralják. Nem rég csatornázást végeztek az Andrássy út szervízútján, aminek során a mukagépekkel szétzúzták a kivitelezők az egyik útkereszteződésnél…..
cvx59 2010.03.20 21:47:12
„Ekkor durrant el az agyam és küldtem el kvázi a picsába a mukit. Ő persze meg volt sértve és nem értette hogy én mit nem értek....”
Javallom neked, ha már hazudozol össze vissza, akkor legalább írni tanulj meg Te bunkó.
Ismerem a „mukit” Ö hívta fel rád a figyelmem.
Elmondta, hogy tájékoztatva lettél te faszkalap, arról. hogy (a ,hogy előtt minden esetben tégy vesszőt) mi az ábra. Azt pedig kétlem, hogy akár csak kvázi is elküldted volna a picsába. Ha egyáltalán meg merted volna tenni, két dolgos kezével kibaszta volna, a szemedet erre mérget vehetsz.
Elolvastam a többi baromságodat is és bizony te egy orbitális barom vagy.
Magam is hasonló munkakörben dolgozom (Szerencsére nem Bp-n. Máshol az egy főre jutó ilyen görények száma jelentősen alatta marad a Budapestinek.) és nem egyszer én is felhívom a delikvenst azért, hogy szóban tájékoztassam mielőtt a bevett bürokratikus szabályoknak megfelelően írásban is kimegy a válasz. Pont azért, hogy a hozzád hasonló grafomániás barmok feleslegesen ne firkáljanak.
De igazából nem is téged hibáztatlak, hanem anyádat, hogy nem vetetett el még időben.
Csak, hogy okulj!
Elküldöd a panaszod (opcionális) keresd ki a szótárból, hogy mit is jelent.
Megérkezik a címzetthez.
Iktatják.
Erre reagál valamilyen formában szintén opcionális.
A főnökei láttamozzák (megnézik, hogy nem küld e el a picsába és, hogy megfelelő e a tartalom, majd aláírva elküldik)
Végre kézhez kapod.
Amennyiben egy agytekervénynél több van a fejedben talán fel is fogod, hogy mit írtak neked.
Ennyit a bejelent6ésről.

Nézzük a jogosultságokat.
Ajánlom a figyelmedbe az 1988-as 1-es törvényt, mely egyértelműen leírja a jogosultságokat, illetve a kötelezettségeket.
Általában az közterületeken folytatott munkálatokra az érintett Önkormányzatok (a tulajdonosok) adják ki a munkakezdési engedélyeket. A vállalkozó az építés ideje alatt felel a munkaterületen mindenért. A településeken az üzemeltetőnek csak a műszaki átadás után van felelőssége illetve kötelezettsége. Befolyással nem bír a kivitelező felé, hiszen nem áll vele jogviszonyban.
Cimborám valószínűleg ezt mondhatta el neked Te kretén.
Mielőtt firkálni kezdenél tájékozódj Te paraszt.