Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KIMIÉRT

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Roger Waters @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.06.22. Egyszer minden sikeres zenész életében eljön az a pillanat, amikor ki kell szállni a bizniszből. Persze a legstílusosabb az, ha valaki fiatalon, a népszerűsége csúcsán valami klasszikus rockandroll halált hal, de ezt…..
KIMIÉRT 2011.06.23 17:08:30
@az_igazi_trebitsch:

Meg tudom erősíteni, hogy a film be volt tiltva, vagy ha így nem is, de nem volt hivatalosan játszható.
KIMIÉRT 2011.06.23 17:41:06
@336: Egyrészt nem volt koncertszerű, legalábbis a szónak abban az értelmében, hogy nem a zenészekről, - megkockáztatom, hogy még csak nem is a zenéről - szólt.

Igen. Aki megvette a jegyét, és ismeri a művet, és annak előéletét, annak tudnia illik, hogy nem egy átlagos koncertre megy. A fal lényege ebben áll. Ez egy koncepciózus mű, ami a zenészeknek a hallgatóságtól való elidegenedéséről is szól. Sok minden más mellett, amit tudunk, és itt hosszú lenne. De soha nem a zenészek magamutogatásáról szólt. A 70-es évek közepén sokan nem is ismerték a Pink Floyd tagok neveit. Csak azt tudták, hogy mi az a Pink Floyd. Sajnos ezért is például ebből az időből nagyon kevés filmfelvétel maradt az utókorra.(Animals?) Arról is volt híres a PF, hogy náluk a zene van mindenek előtt. Vagy volt, ahol meg közönség nem volt(Pompei) Tehát nekem így, ahogy volt, rendkívül tetszett. A zenészek helyett minden látvány kárpótolt.
Manapság a csapból is az folyik, hogy mindenki tegye le a kocsit, a fenekét pedig tegye fel egy BKV járatra. Ezzel teljesen egyet is értek, és pártolom, hogy lehetőség szerint ne kocsival járjuk a belvárost, mert leginkább magunkat szivatjuk ezzel. Ezzel egybecseng a P+R remek gondolata,…..