Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fogszabis

32 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy már unjátok, és hogy már minden blogban le van írva.. De azért én is leírom, mert úgy érzem, hogy kötelességem :D Meg hogy teljen az idő holnapig. Jelenleg betegállományban vagyok itthon, úgyhogy időm is van, bár még kéne egy keveset készülni a csütörtöki…..
fogszabis 2017.05.09 02:54:18
@SzaSza.*: Ne aggódj, egy hét és elmúlik a birizgálás. Én szerencsés vagyok, nem fájt semmim:P Jaa, DM-ben és Rossmannban is lehet kapni viaszt a fogakra. Ha nagyon bántja..
 Egy év és tizennyolc nap után megtörtént az, amire a legtöbb fogszabis várni szokott: levették a fogszabályzóm!Előző este bőszen nézegettem a fórumokat és egyéb netes kérdéseket, hogy milyen érzés az, amikor leveszik egy ember fogszabályzóját. Sok olyan kérdést…..
 Csináltam Nektek, kedves látogatóim új dizájnt! Hogy tetszik? Lehet szavazni!    ..
  Jó régen írtam, és most látom, hogy a kezdeti lelkesedésem (naponta 30szor posztolás) kicsit abbamaradt :D Legalább nem bombázlak benneteket túl sok infóval! :D Akkor most két aktiválást írok egybe, hiszen kimaradt az előző. 2011.03.17. Nem volt senki sem előttem a…..
 Most látom, hogy elég régen írtam ide:D Azóta pedig már voltam a dokinőnél :)Pontosan január 27-én. Igen. Nos, kivételesen másfél órát vártam, mire bekerültem. Nagyon meglepett, hiszen eddig csak max 10 percet vártam arra, hogy bejussak..Nah, mindegy. Végül is még nem…..
Konkrétan 4 hónapja írtam utoljára. De nyugalom, élek. Nem mintha olyan nagyon kerestetek volna, de azért jó, ha tudjátok. Na, az történt, hogy az utolsó bejegyzés után begyulladt az íny a metsző fogaim felett, így a doktornő kivette a harapásemelőt, (FUCKYEAH!) hogy szabadon…..
fogszabis 2011.01.17 08:07:18
 Hát igen. Még mindig nem váltunk meg egymástól.Viszont már sehova se tett fel füzérgumit a doktornő. Azt mondta, hogy most már szépek, nincs rés, de azért még várjunk egy hónapot. Ha addig nem tolódnak el, akkor leveszi.Kíváncsi leszek. :)Képet igyekszem készíteni…..
 Halihó mindenkinek :D:D Újra itt vagyok.Kedden voltam aktiválódni. Tehát nem vette le. De nem is számítottam rá, mert még van egy elég nagy rés a jobb alsó 2-3 között.Viszont!A felső füzérezése készen van, tehát az tökéletes. Most először levette a kis gumikat (!!!),…..
Bezony. Felső fogszabival már betöltöttük a fél évet (október 5-én), és úgy tűnik, hogy most már meg is leszünk békésen a kezelés végéig. Ami már csak azon múlik, hogy az alsó rések mikor húzódnak össze. A doktornő azt mondta, hogy leveszi, ha a rések…..
Tessék összehasonlítani a kiindulási állapottal :) De szerintem csak a harapás változott. :(    ..
Hát igen. Jó régen írtam már ide, de most egy kicsit pótolok :)Doktornőnél július óta nem voltam. Szeptember 21-re kaptunk időpontot újabb aktiválásra. Ez majdnem 2 hónap kimaradás :(Azóta újabb 2 dolog esett le a fogszabimról: ebéd  közben sikeresen lenyeltem bal alsó…..
Bizonyám:D Életem első rendes aktiválása történt meg a mai napon:DNagyon boldog voltam:D Dokinő megdicsért, alakulnak a fogaim. Azt mondja, hogy nem kár a gyűrűkért. Mindegy, ő tudja:DKaptam ám átlátszó füzérgumit a rések eltüntetésére:D Alul és felül is. Felül…..
Hát igen.. :S Megvolt a ragasztás hétfőn:D Semmi gubanc nem volt, minden normálisan ment.. Aztán délután.....letört az egyik brekettem :( A jobb alsó 5-ös. A  doktornő szerint ráharapok, ezért nem is ragasztja vissza - egyelőre.Ma vígan ettem a sajtos kiflit, és valami furcsa,…..
Igen, igen, már csak fél nap, és felteszik az alsó fogszabit is.Egyébként nagyon pipa vagyok, mert írtam egy belevaló kis bejegyzést, de nem mentette el :( Pedig minden benne volt: az állapotom, a változások, élmények, rossz és jó dolgok.. De elúszott :(:( Pedig milyen szépen…..
Hali mindenkinek! Újra itt vagyok, nem tűntem el :PNah, fogszabimat már észre sem veszem, hogy fennvan, nagyon jól megvagyunk :)Első nap panaszkodtam, hogy nem fáj.. Tényleg nem fájt. Másnap éreztem csak, hogy nehezebben rágok a jobb oldalon a 4-es től a 6-os ig.. De már az is elmúlt!…..
Ééééééééés amire már oly régóta várok: felrakta ma a doktornő a felső fogszabit!!!!!!!!!!!!!!!!!Minden simán ment, de még azóta se fáj, pedig 10 óra óta már eltelt egy kis idő.. Szóval még nem fáj.. Ez baj lehet? :S Mindegy, majd kiderül. Június 22-re kaptam időpontot az…..
Igen, igen, már sokkal. Tudok harapni, enni, nyelni, köpni stb. XDFáj, de mintha megszoktam volna. Ma megyünk a húgom fogszabijáért, neki csak kivehető kellett. Jajj, de már annyira türelmetlen vagyok :( A jövő hét szerda már kevesebb, mint egy hét. Sőt, már csak 6 nap. De ha a…..
Mivel a doktornő beutalt röntgenre, újra el kellett mennem. Drága volt, de legalább szép volt az asszisztens csaj. :)Hétfőn bementem a fogászati klinikára, de mondták, hogy bocs, a te orvosodtól nem fogadunk el beutalót. Illetve elfogadjuk, csak nem kapsz TB támogatást... Na…..
fogszabis 2010.04.06 13:00:29
fogszabis 2010.04.06 13:02:47
fogszabis 2010.04.27 16:47:17
Igen.. ehm.. Már kezdtem megijedni. Tegnapelőtt csak két látogatóm volt :( Abból egy én voltam. Több mint egy hónapja indítottam a blogot, és eddig mindennap volt látogatóm, szerintem ez nem is rossz! XD Amúgy az elmúlt héten átlag 7, az elmúlt hónapban pedig átlag 5 ember…..
Ma mentem érte :)Megkaptam mind2 készüléket. Eléggé rossz a kivehető XD Máris birizgálja az alsó fogsorom. Ilyen szilikonból készült, és rá kell harapnom. Megkaptam a ragasztandó készüléket is. Május 5-én 10:00-ra megyünk ragasztásra.Néztem ezt a kis csomagot, amiben a…..
Még nincs kész. Csütörtökön kell visszahívni őket. :) Majd jelentkezem. :D..
Indítok egy szavazást, hogy kinek milyen fogszabija volt/van/lesz. Szavazz Te is! (Icognito=Incognito)   ..
Nos, csak hogy írjak is valamit a blogba, és ne unatkozzatok:felmérést végeztem. Pár embert megkérdeztem a suliban, hogy milyen fogszabályzója van, hol csináltatta, mennyiért, mennyi ideig kellett várnia, amíg felrakják stb..Meglepő, de többen voltak, akik magánorvosnál…..