Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petigomba

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a cikket az expressz.hu weboldalo találtam. Egy pórul járt ember írta, aki ad egy pár hasznos tanácsot, ire figyelj, ha angliáb akarsz menni dolgozni."Amire figyelni kell mielőtt kimész vagy már kinn vagy: 1.Nyelvtudás nélkül ne menj ez aranyszabály. 2.Magyar cégen…..
petigomba 2010.06.15 12:55:03
Nyelvtudás nélkül ne menj ez aranyszabály.
2.Magyar cégen keresztül ne menj!!Semmiképp,tégy a zsebedbe 1500 fontot és boldogulj egyedül,szállás minden második házban van ha tudsz angolul az ügyintézés is meglesz.Jobcenterek segítenek!
3.Ezekkel szóba se állj: Jónás Vilmos/magyarországon csalásért körözik a nemzetközi elfogatót várjuk utána rendezik a sorát ahogy hazaért,remélem az angol rendőrök megkesztyűzik majd rendesen: D/,Szabó Péter,Huszti Péter,Egy sony becenevű borsodi rabló,Szakonyi Zsolt/ez nem is létezik sztem!/
Meg egyáltalán magyarokkal ne állj szóba úgysem segítenek max.lehúznak.

Aki áldozat mint én az írjon nyugodtan segítek amit tudok.Ne hagyjátok hogy honfitársainkat ilyen emberek húzzák le akik magyarországon szart sem érnek!Az ilyeneknek nem KFt élén vagy angliában a helyük hanem börtönben,ha nem adnak vissza pénzt és buktál jelentsd fel mindet itthon a rendőrségen majd ők hazahozzák az urakat."

De vannak korrekt cégek is, ha hajón akarsz dolgozni, akkor mi ezt a céget ajánljuk neked.
Nem kérnek előre pénzt. És garantálják 18-35 év közöttieknek a munkát, ha megfelelnek.

Katt a következő linkre további infóért!

Külföldi munka, külföldi állás ajánlatok itt. Külföldre való utazását előre mi megelőlegezzük. Több ezer külföldi állás, munka ajánlat Folyami és tengeri hajókon, valamint főleg angol nyelvterületen. Külföldi munka ajánlatok, részletek itt.
240
hozzászólás

Ajánlott bejegyzések:

* Külföldi állás, külföldi munka csalók
* Külföldi állás, szállodai munka, luxus hajós munka!
* Állás,állás munka átverés