Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spteacher

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Vagy azt hiszed, hogy ülhetnél nyakán, ha a gazdának szükségét nem érzi?”[1]               A jelenkori pedagógustársadalom rabszolgasorsa felett érzett igazságtalanság és méltánytalanság élménye túlzott, és túlzottsága miatt nevetséges.             Az elmúlt nem egész egy évben, a vírus…..
Olvasom az egyik portálon, hogy nyomozásba kezd a kormány, hogy vajon ki van a forint elleni folyamatos és koncentrált támadás mögött. Szegény cicánk rémülten menekült a szomszéd szobába....
Huth Gergely (a trollokról és bérbloggerekről írt pubija mai napig az egyik kedvencem!) nagyon el van keseredve. Van itt minden, ami egy jobbos publicistát jobban földbe döngöl, mint a szerencsejátékos Máriót, aki a segélyosztás napján döbbenten konstatálja, hogy a kocsmájából…..
Orbán Viktornak súlyos döntéseket kellett meghoznia. Őt azért választották (nyugodtan mondhatjuk: választottuk) meg, mert ezeket a súlyos döntéseket valakinek meg kell hoznia, és 2010 tavaszán ő volt az egyetlen hitelesnek tekinthető politikus Magyarországon (polgártársaink nagy…..
Hoffmann Rózsa a jelek szerint megirigyelte a Fidesz-KDNP újságírótagozatának sikereit a liberális-pukkasztásban. Erre úgy döntött, hogy úgy turbózza a „hülye pesti liberális értelmiség” agyvízét, hogy az nemcsak bayeresen virtuálisan, hanem valóban is fájjon.…..
Nem értem, most akkor ő nem olyan, mint a mi politikusaink – mondja és kérdezi az egyik nyugati nagykövetség munkatársa, amikor Orbán Viktor politikájáról beszélünk. Az Economist legújabb számában harcias, összeférhetetlen („pugnacious”) embernek írja le a magyar…..
TradeMark, a Szlengblog egyik legkreatívabb és legaktívabb törzsolvasója végre a Modoroson is megmutatja magát, a tőle megszokott pazar kommenteken túl is. A szalla gavató régi kihagyott ziccer volt a ballagás mellett, és az aktualitásnak köszönhetően két kapcsolódó írást is…..