Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felacso

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy alapvető spirituális kérdéskört szeretnék most érinteni, melynek létezésében sokan nem is hisznek, másokban pedig talán kérdések merülnek fel vele kapcsolatban. A reinkarnáció, más néven újra testet öltés, annak a folyamatnak a része, mely során a lélek (akik valójában vagyunk) hol testben a…..
Erre mit léptek, kedves vegetáriánusok? Persze a kérdés csak vicc, mindenesetre érdekes dologra bukkantak egy kutatás során. Ha valaki vagy valami megeszi egy növény levelét, abba még nem hal bele a növény, de attól még nem tetszik neki. Egy új kutatás szerint a növények…..
Mindennapos események.  130-cal mész az autópályán, egyszer csak beláll a seggedbe egy BMW, villog, dudál, jobbra-balra rángatja a kormányt, aztán kielőz jobbról, látszik, hogy a sofőr üvölt, mint a sakál, kidagadnak az erek a nyakán és 180-nal leelőz. Pár másodperc múlva…..
felacso 2015.07.01 00:30:13
A cikkíró az őáltala érzékelt átkozott Magyarországon él (tényleg,miért írta nagybetűvel?).Az én Magyarországom áldott.Pár dologban persze összefolyik a kettő.Én üvöltök vezetés közben:kedvenc dalaimat.Van aki jobban felgyorsít,van,aki jobban lemarad a kocsim mögött (ezért?),de a saját démonaitól én nem szabadíthatok meg senkit sem.
A magyar kultúra jelenleg halott.Egy évezreden át forgatta szívében Nyugat a tőrt.Jelenleg a többség európai fogyasztó,és f@ngja sincs saját magyarságáról,nemhogy élné azt,és virulna benne.(Nekem sincs.Én is pusztulni fogok,ha eljön az időm)Egy gyomokkal teli kertben nem várhatunk illatokat,de tüskét azt eleget.Egyre többen keresik ugyan gyökereiket,de a keresés nem azonos a virágbaborulással.A többség továbbra is szabad,multikultúrális.A hagyományok továbbvivéséből fakadó NEMes célok híján most épp(egyebek közt) az afrikaiaknak hazájukból való kiűzését finanszírozza munkájából fakadó profittal.
Engem továbbra sem érdekel ,hogy a másik,vagy másikak beleegyezésével ki mit csinál a hálószobájában.Én sem puncis zászlót lobogtatva ,vonulva az utcán küzdök azért,hogy a velük ellentétes nem kedvelői nyolcszor annyiszor feltünősködhessenek,mások képébe tolva látványukat,mint a buzik.A heterók között is vannak értékes emberek,de értékességük nem a farkuk lengetésének jogával függ össze.A rengeteg szexuális torzó nem lesz szabadabb,ha homokos részük autókon táncolva virít.A többség nem érzi szükségét szexualitásának ilyenforma kinyílvánításának.A köztéri vonulások inkább megfélelmítésről szólnak.(cigányvonulások,Gárdavonulások,melegvonulások,stb.)Csak a megfélemlítendő,zsarolandó célközönség más.A hazai bűnözési statisztikák jámbor,és megfélemlített,sarokbaszorított cigányokról,és dúvadként tomboló magyarokról szólnak.Vagy fordítva?
Nem érzem magam szemétnek azért,mert az a véleményem,hogy minden kisebbség zárt keretek közt ünnepelje önmagát,és ne öntse el aránytalanul többször az utcát,mint ahányszor a többség ünnepli szokásait,önmagát,és önmagának másoktól való különbözőségét.
A magyarok szervező embereit évszázadok óta megvették,változatos módokon háttérbe szorították.Akik helyettük lettek kiképezve, azok mögé meg tartósan nem állnak be,mert legbelül érzik,hogy hamis,külföldről behozott,és nem a tarra vágott kultúránkból fakadó,öngyilkos célok vezérsakálai a magyarokat megvető,gyalázó hazaárulók.