Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hétvégi_kukta

6 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TNT tévécsatorna a Walking Dead-széria atyját, Frank Darabontot szerződtette le író-rendezőnek új gengsztersorozata, az L.A. Noir pilotjához, írja a Collider. Bár tervezett szériában a Los Angeles-i zsaruk és bűnözők merülnek nyakig a 40-es évek korrupciótól és…..
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
comment:com Napi képrejtvény 2011.10.20 10:00:00
Na, ki van a képen középen?..
Hétvégi_kukta 2011.10.20 11:17:40
A VH-1 Rock of Love Bus című kiváló trashreality-műsorának egyik szereplője, Brittanya O'Campo, aki majdnem Bret Michaels (kamu)csaja lett a műsorban, hat hónapig rács mögött lesz, mert fejbevágott valami másik nőt egy középkori kelyhet formázó, súlyos üvegpohárral. Az áldozat…..
Hétvégi_kukta 2011.01.01 19:08:37
@AvgDvl: Ezen behaltam :D
DJ Earworm – United State of Pop 2010 (Don’t Stop the Pop) [mp3] Ke$ha – Tik Tok Lady Antebellum – Need You Now Train – Hey, Soul Sister Katy Perry Featuring Snoop Dogg – California Gurls Usher Featuring will.i.am – OMG B.O.B. Featuring Hayley Williams…..
IDDQD Na ERRE jó a Kinect 2010.12.28 09:44:32
Oké, elég sokszor jelentettük már ki, hogy na hát erre találták ki valójában a Kinectet, meg nem is, hanem arra, és persze az ilyenek nagy része marhaság meg szexjáték volt. Most a Georgia Tech College of Computing kutatói megtalálták azt a felhasználási módot, ami nem is…..
Hétvégi_kukta 2010.12.28 10:23:06
@Guardian Hero: Tudna fogni, de mondjuk egy öt-hat éves gyereknek játékos módon megtanítani a jelbeszédet azokkal nem lehet.
Bár tény, az ujjak érzékelése még hiányzik, de ez szerintem csak idő kérdése.
Frail Limb Purity – Smash Mouth v. Duck Sauce [mp3] Smash Mouth – Walking on the Sun Duck Sauce – Barbara Striesand ez az utolsó Barbara Striesand mashup, amit posztolunk de ezt még mindenképp hallanotok kell..
A brit sorozatok remake-jei nem mindig szoktak sikerülni, tessék csak a csúfos bukást eredményező Couplingra gondolni menten, de azért néha betalálnak a jenkik, erre a legjobb példa az Office, ugye. A Being Human című sorozatot nálunk az AXN vetíti, és egy farkasember, egy vámpír…..
Amikor Winkler Nóra azzal nyitotta új mozimagazinját az m1-en, hogy aszongya "Jelenleg szinte az összes nagy televízió műsorkínálatából hiányzik az a magazin…" akkor reménykedtem, hogy a kéthetente jelentkező Szélesvászon című mozimagazin nem olyan lesz, mit a…..
Mighty Mike - Imagine a jump [mp3] Van Halen - Jump John Lennon - Imagine elképzelni, vigyázz, ugrás!..
Hétvégi_kukta 2010.08.23 07:49:20
www.youtube.com/watch?v=SMO6suQvY4A

Reggelre, humorforrásnak ;)
Sziasztok! Úgy döntöttem, mégis csak írok kritikát úgy is, hogy arra nem kért senki... végülis ez egy blog. A kritikához az oldal alanyokat négy helyről is veszem, és, hogy senki ne érezze magát kivételezettnek, az első néhány bejegyzést / kritikát / bemutatót (nevezd aminek…..
Ez az a sorozat, amitől a legtöbbet várja a netlet (ezért vezeti fel a Vampire Diaries), és amit én is tuti nézni fogok. A történet eddig három inkarációban volt látható: a remek francia eredetit egy középszerű amerikai mozifilm-remake követte, majd jött a Peta Wilson…..
Hétvégi_kukta 2010.05.22 00:38:40
@Lecsóka: Nem ide tartozik, de Sarah Jessica Parkerről mindig ez jut eszembe: www.youtube.com/watch?v=woJySMNWuf4

Az akció jelenet tényleg kicsit bugyuta, főleg a nő mozgása kiábrándító.

BTW a hong kong-i átirat (Black Cat - 1991) nekem tetszett, igaz tizenöt évvel ezelőtt még más szemmel néztem a filmeket :)
Az étel nem követi hűen a gratin írott szabályait, hiszen közelről sem látott burgonyát és a fűszerezése is más. Viszont annyi igaz, hogy tejszínnel készült és isteni finom lett. De ez csak a végkifejlet, előbb nézzük, miből is élünk. A recept alapját egy Nigella…..
Csodálatos videót leltünk a Fark.com-on, olyat, aminek láttán Szily kolléga is elismerően csettintene, hogy na végre, sikerült valami újat mutatni neki. Láttunk már olyan japán vetélkedőt, amiben jeges vízbe zuhantak ágyékkötős japán emberek, ha nem értek el egy olajjal bekent…..
Hétvégi_kukta 2010.04.26 21:40:44
Tovább folytatódik a szappanopera, aminek szereplői a Call of Duty játékokat – többek között az elképesztően sikeres Modern Warfare 2-t – fejlesztő Infinity Ward és „gazdája”, az Activision kiadó. Aki lemaradt volna a játéktörténelem egyik legnagyobb…..
Hétvégi kukta Muszaka 2010.04.26 05:54:00
Ó, mennyire szeretlek én téged padlizsán, darálthús és paradicsom keveréke, s mily' meglepő, hogy eleddig nem vendégeskedtél a blogomon! A muszaka, vagy magyar nevén rakott padlizsán mindig is az egyik kedvenc ételem volt, s most, hogy már biztonsággal állíthatom, hogy…..
A zöldbab azon zöldségek egyike, amelyik a reneszánszát éli konyhámban, melynek oka rendkívül egyszerű: a hüvelyesek közül ennek van a legkisebb szénhidrát tartalma. Ezért nem is meglepő, hogy oly' gyakran szerepel az étlapon, így nem kerülhette el, hogy a blogban egy recept…..
Hétvégi kukta Rakott káposzta 2010.04.11 11:45:00
A múlt hét a húsvét miatt a családlátogatásról szólt, így amikor nem vendégségben voltam, akkor maximum sonkát és főtt tojást ettem tormával, szigorúan kenyér nélkül. Aztán a locsolkodás közben bepótoltam a felesleges szénhidrátot, csak hogy jó legyen…. De nem…..
Ahhoz képest, hogy a Discovery Channeltől a TLC-re lepasszolták, majd ott februárban elkaszálták az American Chopper című motorépítős realityt, a műsor köszöni szépen, és kurva jól van, sőt, ennyire jól még tán soha nem volt, hiszen az új évadban már nem is egy, hanem két…..
Hétvégi kukta Ír(szerű) egytál 2010.03.28 22:19:00
Szeretem az egytál ételeket, azt az egyszerű elkészítést, amikor minden hozzávalót felvágok/felszeletelek, majd egy hatalmas edénybe teszem, hogy aztán két-három óra múlva valami ínycsiklandó kerüljön bekanalazásra. Valami hasonló ez az ír(szerű) egytál is, ami egyik…..
Talán kimondani és végiggondolni, hogy milyen ételt vezettem fel a címben hosszadalmasnak tűnhet, mégis egyszerűbb, mint gondoljuk. Az egésznek azonban vagy egy apró előtörténete, így inkább azzal kezdem...Egyfajta felvett és átalakított diétát folytatok, melynek legmarkánsabb…..