Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyenyec

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok srácok! 2010. október 16-án, szombat este csaptunk egy oltári jó kis bulit Bándon, a méltán híres Rock Ranchen. Folyt a sör, a bor, a pálinka, üvöltöttek a custom Marshallok (:D), sikoltottak a gitárok, csattogtak a bőgőhúrok, dübörögtek a dobok, és betöltötte az…..
Nyenyec 2010.10.17 21:00:54
Sziasztok! Énekesünk hamarosan bekövetkező távozása miatt keresünk egy jó hangú dalnokot. :) Előny, ha már álltál közönség előtt, de nem követelmény; illetve tudj jó szövegeket írni. Légy valamelyest elhivatott, és nem baj, ha elmúltál 18 :D (sőt) Számokat itt tudsz…..
Elkészült első rögzített számunk! Hamarosan jön még több is...:) ..
Sajna nyáron nem volt sok szabadidőm írni, de megynyugtatok mindenkit, hogy élünk, próbálunk, számot írunk. Új próbaterembe köztöztünk egy olyan zenekarral együtt, melyet régóta ismerünk, és megbízunk bennük (High Voltage). Továbbá ismét dobost cseréltünk. Chován Gábor…..
Az elmúlt időszakban sokmindenen mentünk keresztül, és mégtöbben fogunk. Először is kezdem a jó hírrel:Megtalátuk új gitárosunkat, kinek zemélyét később fedem fel. A Lovassysok hétfőn megtudják, hogy kiről is van szó, az egyéb népezetek viszont csak a ZIRCI BULIN…..
Itt van pár beígért kép. :)   További képek ITT ..
Úgy néz ki, "imáink meghallgatásra találtak":D Az elmúlt 2-3 napnak elég szeszélyes volt az időjárása. Tegnap is gyülekeztek a sötét felhők, de mindannyiunk nagy örömére elkerült minket.:D Csak egy kicsit hűvösebb volt este. Ennek ellenére sikerült egy nagyon jó…..
Na végre!Bocs, hogy sokáig nem írtam, de rohadtul nem volt rá kapacitásom mostanában, pedig történtek dolgok. :) Saca (Élő-Zene Egyesület) hívott hogy a borfalus konfliktus megoldódott, és mégis játszhatunk az Óváros téren. Annyi változás van a programban, hogy nem ugyanazon a…..
Nem szeretném elkiabálni, de lehet hogy megtaláltuk a banda új gitárosát. Ezzel persze nem azt mondom, hogy Géza elmegy, hanem egy ritmus gittyóst sikerült találni, akit érdekel a dolog. A szombati próbán kiderül, mlyen fából faragták...:PA többi infót majd később…..
Tegnap Zsóval Expresszóban voltunk, Frozen Chicken és PlumIsFallin' koncerten. Előbbi nygyonjó volt, ismét egy fergeteges bulit csináltak. A PlumIsFallin'-t inkább hagyjuk. Az első 2 szám után elmentem a színpad elől, mert nem bírtam tovább. A bőgősnek - sőt, senkinek se a…..
Végre egy kis pozitív élmény a legutóbbi óta. Nem voltak sokan, de az a kevés legalább jól szórakozott. Sajnos csúsztunk, 8 helyett fél 9kor sikerült elkezdeni, de azt mondták nem gond, az előző nap rosszabb volt.:P Amúgy is csak egy fél órát kellett játszanunk, így…..
Túl vagyunk rajta. Kevés koncerten érzek ilyet, de most vártam, h vége legyen. Sok volt a baki, 1-2 ember kivételével aludt a nép, és nem sikerült felverni őket. Ez most így jött össze. Ennek ellenére köszönjük a Roxynpadnak és a Wattacukornak a lehetőséget. Depresszióba azért…..
Így is van, a zene összehozza az embereket. Remélem kedden is összehozza, mert kedd este a Roxynpadnak helyet adó Expresszóban fogunk játszani a wattacukorral. Sokat dolgoztunk az elmúlt 1-2 héten, hogy ne ugyanazt adjuk elő, mint legutóbb, így betanultunk 2 új dalt. Hogy melyiket, azt…..
Van myspaceünk is, melyen néhány saját és feldolgozott dal is szerepel, meg persze az aktuális koncertdátumok... Tessék megnézni!:DRECKLESS ON MYSPACE..
És lőn világosság!Lássuk be, a magyar nagyon is kíváncsi népség. Már a honfoglaló időkben is az volt, különben nem itt lennénk a kárpátok által körbezárva, hanem még mindig a sztyeppéket rónánk, és az összkomfortos jurtában néznénk a józsi barátot, miközben isszuk a…..