Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wonder Deer Hunter

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
A célirányos gumiégetést azóta nem értem, amióta egyszer kipróbáltam. Két gumim bánta, ami pénzbe került, egy kevésbé gyakorlott majom is meg tudja csinálni, mert vezetési tudás nem kell hozzá, de utána két hétig szellőztetni kell az autót. Valószínűleg ezért nem is…..
Wonder Deer Hunter 2012.01.09 11:26:23
Küldemény sopánkodásra Winkler részire:

www.wreckedexotics.com/newphotos/exotics2012jan09/1970-mercury-cougar-3356.shtml

Mert ilyen is történhet... :-(
De ki tudja, hátha terem valami jó bontott alkatrész! :-)
Subba VV Cristofel 2011.10.25 10:30:00
Nekem az az álmom, hogy főszereplő legyek, ne egy statiszta. De minden egyéb érdekel, fogkrémet is reklámoznék a szép fogsorommal, vagy sportruhákat a kidolgozott testemmel, de még a chippendale táncoláson is rajta lennék. Gombi jó barátom, ő segítene elindulni ezen a pályán,…..
Bernáth Milán és a Turbometal srácok küldték el nekünk saját videójukat pár napja. Talán a véleményünkre voltak kíváncsiak vagy tanácsainkat kérték, nem emlékszem pontosan. Nekünk azonban támadt egy ötletünk, amit meg is osztottunk velük: mi lenne, ha saját kritikusainkat…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
S4 / 1.780 cm3 / 90 PS / 162 Nm @ 4.200 / 0 - 100 km/h: 8,5 s / Vmax: 187 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Wonder Deer Hunter 2011.02.04 11:25:47
Ezt ha látom, akkor is nehezen hiszem el, annyira szürreális eseménysorról lesz most szó, amelynek egyébként Az ódis volt szemtanúja és osztja most meg veletek a történetet. De onnantól kezdve, hogy egy szélvédőt ököllel be lehet ütni, már ezen sem kéne csodálkoznom. Azt…..
Belsőség Cascóra mehet? 2010.10.04 14:12:00
Reggel fővárosunk felé hatoltam éppen, mikor a rádió bemondta a Nap Autóshírét:Félmilliárdos autót tört össze egy német az autópályánBerlin, 2010. október 4., hétfő (MTI) - Egy közel félmilliárd forint értékű szupersportkocsit tört össze Németországban egy autós, aki…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
A backdoor kommunikációs üzeneteket bemutató Homár-posztok általában a felhőtlen szórakozást célozzák, ez a bejegyzés azonban a górcső funkcióját is betölti. Toljuk csak a górcső alá az az adópénzből működő mamutszervezetet, ahol a munkavállalók olyan mentális…..
Kicsi, de mulatságos kiegészítés a remek szegedi backdoorcsatáról szóló korábbi poszthoz: íme Apró Juhász János önkormányzati képviselő olvasói levele a Délmagyarországhoz, eredeti helyesírással. Kis ízelítő: igy álmodtam és terveztem mög 28 évvel ezelőtt mint ipoly sor…..
Belsőség Stig: Nil novi sub sole 2010.08.24 16:30:10
A BBC ügyesen csinálja, ez kétségtelen. Emlékeznek, tavaly is felröppent a hír, hogy a misztikus Stig (az egyik, mert nem hiszem, hogy nincs több belőlük) nem más, mint Ben Collins, természetesen profi autóversenyző. (Mi is megírtuk.)Nos, úgy látszik, mégis lesz valami igazság a…..
Nem rossz, nem rossz, de a jó nem ilyen. Nincs megállás, az Oettinger tovább fejlődik, kicsit élesebb motor kell a sleeper kasztniba. Az autó már bizonyított, 7000 km-en is túl van hibamentesen Koncepcióváltás miatt eladó, olvashatjuk sok tuningalkatrész-hirdetésben mindenfelé a…..
Volt ez a poszt, ahol a fényképen úgy tűnik, hogy a kisebbik székesfehérvári Tesco előtt a mozgáskorlátozott vásárlók számára fenntartott helyeken parkol a Quad Light két reklámkocsija. A cég vezetője szerint nem, hiszen nincs felfestve jelzés az aszfaltra, illetve szerinte a…..
Wonder Deer Hunter 2010.08.05 16:05:08
@Kicsi Kacsa: Mi a túró!!!

már bocs, de ha én járok ott autóval, akkor nem méregetem a parkolóhelyet, hogy ez nagyobb vagy kissebb, csak beálok. Ha tábla vagy felfestés egyértelműen jelöli a mozgássérülteknek fenntartott helyet (ami itt nincs), akkor nem állok be.

méghogy szélesebb parkolóhely, szaggatott viakolor... miről beszélsz? hol van ilyen leírva? A kresz írott szabályok alapján működik, nem pedig úgy, hogy ez olyan mintha valami...

A tábla egyértelműen jelölje hogy kinek a részére van fenntartva a parkolóhely, jelezze a fenntartott helyek számát is, és jelezze az útburkolati felfestés is (az nem kötelező).
Wonder Deer Hunter 2010.08.06 14:51:40
@horex:

"Igenis gyökerek vagyunk!
Pláne a mindig itt tanyázó offolo "törzsgárda"
Neszójjatok be ha nincs mondanivalótok a poszthoz"

Köszönöm, hogy magad is bevallod, hogy a táplálékláncban milyen helyet foglalsz el, kedves gyökér...

Ja és az utasításodhoz is írnék... Nekem te nem ugatsz! Inkább mérgessed a roki parkolót a képen, az megy...
Wonder Deer Hunter 2010.08.06 14:53:24
@Kicsi Kacsa: nem. én egy autóipari mérnök vagyok akit zavar a szarrágás
Tán emlékeznek még rá, milyen - szinte már közfelháborodást - okozott nyereményjátékunk, melynek végén öt olvasó nyerhetett egy Ariel Atom tesztvezetést cserébe azért, hogy megrendelte tőlünk jubileumi dupla DVD-nket egy ajándék bögrével. Voltak páran, akik azonnal, hangosan…..
Túlsokadik szintre fejlődött a Centrum Kft. pénzbehajtási osztálya. Legújabban a külföldi cégek által nálunk üzemeltetett autói után EU-s behajtóval szeretnének fantomtartozásokon kaszálni: Egyik haveromék német cégének nevén van pár autó, amit itthon használnak. Nemrég…..
Lászlónak sikerült kifognia a Credigennél egy jópofa ügyfélszolgálatost, aki olyanokkal verte vissza panaszát, hogy "ne kezdjen el sztorizni" vagy "maga elengedi a füle mellett, amit mondok magának, úgyhogy el is köszönök". Az ilyeneket tessenek eredetiben…..
Wonder Deer Hunter 2010.08.04 15:56:16
@Fánkevő Fáncsi: Szia!

Nekem is van véleményem a kemény magról itt a homáron...
"Első, második, huszonnyócadik, sünt neki, stb..."

Ez a kemény mag, aki mindenhez ír. Szerintem mindenki döntse el maga kik is lehetnek ezek az emberek és mi a szerepük a való világban. Direkt semmilyen jelzőt nem írtam...

Na ennyi a véleményem az "állandóan kommentelő helyi kemény magról", de nem akarom elvenni a kedvüket, lehet, hogy holnap is első lesz majd az aldi cikknél... Meg ha ez nem lenne szegényeknek, akkor mit csinálna a sok szerencsétlen...
A Homár elképzelni sem tudja, mitől hallucinálta szegény kismama, hogy a UPC egy szociálisan érzékeny vállalat. Simán elhitte az ügyintézőnek, hogy ha a modem leadása mellőzésével, részletfizetés helyett a hűségbüntetés elengedését kéri levélben, akkor majd jó lesz.…..
G-t jól megszopatta a Vodafone, amikor a hűségéért cserébe egy olyan készüléket ajánlottak neki, ami már akkor sem volt kapható náluk, azóta meg pláne. G. viszont cserébe, miután ő próbált utánatelefonálgatni adolognak, az előfizetés meghosszabbítása helyett az összes…..
CsZ-t mérhetetlenül felbosszantotta, hogy a 168E sorfőrje nem egyszerűen rágyújtott, de a vezetőfülke ajtaját sem volt hajlandó becsukni, majd olvasónkat - füstös - levegőnek nézte. Az eset CsZ-ből szenvedélyes szóáradatot váltott ki. Humán interakcióval megspékelt kirohanás…..
Wonder Deer Hunter 2010.06.04 11:08:20
@Manci néni, a szomszéd: ugye mekkora idióták ezek, néhány év múlva rendőrt fognak hívni mert valaki fingott a buszmegállóban... Ebbe az irányba mennek ezek a gyökerek.

Ja, igen. A BKV buszmegben tilos a dohányzás... Oszt ez ki tartatja be?

Én tudom, az ilyen gyökerek majd ott fognak verekedni a megállóban, mert RÁGYÚJTOTT!
Wonder Deer Hunter 2010.06.04 11:18:00
@hagyma: Így már jobb... Annyit még azért mondanék, hogy soha nem is fog mekgkérdezni Téged senki, hogy tőled mit csinálhat, mert az senkinek sem számít... Te is furcsállnád, hogy ha odaszólnék neked, hogy ne gyalogolj előttem, m,ert szerintem fingani akarsz...
Belsőség Miattam vannak a dugók! 2010.06.02 13:17:00
Tehát, ha álltok a dugóban, engem szidjatok. A dugók ugyanis így keletkeznek, és ezért én vagyok a felelős. Ezeket a hibákat én követem el, csak én. Mert ti nem. Ugye, nem? Mai cikkünk blogposztja...