Regisztráció Blogot indítok
Adatok
évajudit

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyorsan bemutatunk pár állati menő kiadó lakást, amíg nincs új bérlőjük a folyamatosan ámokfutóként száguldozó ingatlanpiacon. Jók, fiatalosak, színesek és kényelmesek! Mi imádjuk őket! Jön az ősz újra beindul az ingatlanpiac. Nagyon sokan kiadó szobát, lakást vagy házat…..
évajudit 2015.08.30 16:33:19
Elképesztően szép kis tó partjára épül ezt a kecskeméti családi ház. A teraszról megnyugtató látványt biztosít a víz közelsége. A házban hét szoba található és összesen 296 négyzetméter alapterületű a ház. Ez szinte semmi a több mint 1500 négyzetméteres telekmérethez…..
Csak a privát holmijait és ruháit kell hoznia annak a szerencsés bérlőnek, aki ezt a belvárosi, felújított, két hálószobás modern lakást választja következő lakhelyéül. Az ingatlan teljesen felszerelt, tehát konyhai eszközök, háztartási gépek, TV, ágyneműk, törölköző…..
Budapesten, a XII. kerületben található ez a luxusszínvonalú családi ház, melynek készítése során kizárólag magas minőségű, természetes anyagokat használtak fel. A mediterrán hangulatot idéző, panorámás villaépületet egy gyönyörűen parkosított kert öleli…..
évajudit 2015.08.04 09:47:00
Magyarországon kevés embernek adatik meg, hogy luxuslakásban élhet, éppen ezért, ezeket az ingatlanokat egyfajta misztikum lengi körül. Ebben a bejegyzésben azt vizsgáljuk meg, hogy vajon milyen jellemzők tesznek egy otthont luxuskategóriájúvá, majd pedig, az Otthontérkép…..
A kerttervezés során sarkalatos pont a szükséges kerti ülőalkalmatosságok számbavétele. Szeretünk-e kint üldögélni? Egyedül? A párunkkal? Családunk van és rendszeresen kint "élnénk"? Haverok, buli, Fanta? :) Evésen kívül is kikuporodnánk? Egyed.. stbstbstb.Én…..
< Tovább is van!     ..