Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BUXMASTERS

195 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elköltöztünk erre a címre: http://bux-masters.blogspot.hu/ ..
(01) The Natacha Atlas & Marc Eagleton Project , Damascus - 00:49(02)_[Omar_Bashir]_Sound_of_Civilisation - 09:02(03)_[REG_Project]_Rain_over_Beirut - 04:51(04)_[Kirpi]_Winds_Melody - 04:13(05)_[Guy_Manoukian]_Yasmina - 05:18(06)_[Infernal]_Arabian_Sushi -…..
Szaunázás alapvető szabályait igyekezzünk mindig betartani!Itt próbálunk segítséget nyújtani azok számára akik csak most kezdik, vagy még nem mélyültek el a szaunázás és a wellness világában. Megnézzük mire figyeljünk oda, hogy tényleg felhőtlenül pihenhessük ki…..
Egy jól megválasztott bróker cég esetén van esélye! Az elmúlt években nemcsak a nemzetközi, de a hazai piacon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az online bróker cégek. Az ilyen bróker cégek esetén jóval alacsonyabb jutalékokkal lehet kereskedni. Lehet-e interneten…..
Day trade, azaz napon belüli kereskedés során azonos darabszámú, azonos részvényeinket ugyanazon a napon vesszük meg és adjuk el (long) vagy éppen előbb eladjuk, és utána, de még azonos napon vesszük vissza (short). Ebből adódóan a napon belüli kereskedés során a nagyon…..
Svájcban októberben még mindig azok voltak többségben, akik a gazdasági kilátások romlására számítanak, de arányuk csökkent az egy hónappal korábbihoz képest. A német ZEW gazdaságkutató intézet októberi ZEW-CS svájci üzleti hangulatindexe mínusz 28,9 pontra emelkedett…..
Írta: Joseph Candel A globalista elit által többnyire globális kormányzásként emlegetett egységes világkormány felállításának előkészületei a szemünk előtt folynak. Ennek legfontosabb lépése az emberek hozzáállásának előkészítése, hogy amikor eljön az új pénzügyi…..
"Vállalkozás-ellenes törvények - munkanélküliség - kilakoltatások" Az Egyesült Államok pénzügyi problémái, a kínai gazdaság lassulása, az európai adósságátrendezés és a japán stagnálás együttes hatása soha nem látott „tökéletes vihart” gerjeszthet a…..
A következő összeállításban aktív versenyzők, szakértők, és a paddock további szereplői mondják el véleményüket Michael Schumacher második, egyben véglegesnek mondható visszavonulásáról. Eljött az idő?   Fotó: Mercedes AMG…..
A Vodafone McLaren Mercedes után a rivális Mercedes AMG Petronas csapat is egy fontos hivatalos bejelentést tett a sajtóban, mely szerint Lewis Hamilton 2013-tól a gárda pilótája lesz.2008 Forma-1 világbajnoka Nico Rosberg csapattársaként küzdhet tovább a legjobb helyekért. Michael…..
Gyorsreagálású amerikai tengerészgyalogos szakasz utazott a szudáni fővárosba, hogy megerősítse az Egyesült Államok ottani nagykövetségének védelmét – közölte helyi idő szerint pénteken Washingtonban egy hivatalos forrás. Mindeközben a Google nem hajlandó törölni az…..
Csaknem egy dollárral emelkedett a nyersolaj hordónkénti ára péntek kora reggel az előző napi záróértékhez képest. Az áremelkedésben elsősorban az játszott szerepet, hogy csütörtök este az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed gazdaságélénkítő intézkedéseket…..
Plus500     A világ kereskedési platformja   Ha a Plus500 oldalon online kereskedik, 5 000 Ft INGYENES BÓNUSZT adunk!Nem szükséges befizetés! Online CFD kereskedés forex-szel, értékpapírokkal, indexekkel, tőzsdei…..
A szenior újságírókból álló zsűri nem hazudtolta meg korábbi szokásait: a legelőremutatóbb konstrukciót értékelték a legtöbbre. Ahogy tavaly a Nissan Leaf, vagy korábban a Toyota Yaris, most a Chevrolet Volt-Opel Ampera páros győzött, maga mögé utasítva a hagyományosabb…..
Júliusban csak átmenetileg emelkedtek háromnegyed éves csúcsra a magyar állam pénzügyi tartalékai, mivel az augusztus végi friss adat jelentős, 410 milliárd forintos apadást mutat, amellyel a június végén tapasztalt szint körülre süllyedtek vissza a tartalékok. A közel 2700…..
Az Apple bemutatta az új okostelefonját, frissítette a zenelejátszóit, és végre összerakott egy normális fülhallgatót. Tim Cook vezéreigazgató majdnem két órán át taglalta az újdonságokat, és egy laza Foo Fighters koncerttel ringatta jó hangulatba a helyszínről tudósító…..
Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy 2012. szeptember 11-én 3.439 darabtörzsrészvény került értékesítésre az OTP Bank Nyrt. és Bankcsoport Javadalmazási Politikájakeretében. Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja továbbá a tőkepiaci szereplőket, hogy 2012.…..
A BBC-től az AP amerikai hírügynökségen át az al-Dzsazíráig a sajtó mindenhol beszámolt Ramil Safarov átadásáról és az örmény szakításról. Budapestnek tudnia kellett volna, hogy Safarovból otthon hőst csinálnak – írja a dpa. Magyarország a nemzetközi jogra hivatkozik…..
Az arany ára 11 év töretlen növekedés után nominálisan tavaly szeptemberben érte el az eddigi csúcsát, közel 1900 dollárnál tetőzött az ára. Ezután egy folyamatos esésbe kezdett az árfolyam, a nyári holtszezonban hónapokig nem tudott kitörni az 1600 dolláros árról, majd a…..
Barack Obama aggódik a Ramil Safarovnak adott azeri elnöki kegyelem miatt, s Washington arra kéri Budapestet, magyarázza meg, miért döntött úgy, hogy hazaengedi az azeri katonatisztet, akit Magyarországon egy örmény katonatiszt meggyilkolásáért ítéltek el - derült ki a Fehér Ház…..
Örményország péntektől megszakítja diplomáciai és minden egyéb hivatalos kapcsolatát Magyarországgal - közölte Szerzs Szargszján örmény elnök pénteken Jerevánban. A magyar kormány egyelőre semmilyen információt nem ad. Örményország megszakítja diplomáciai és…..
Teljes szerverparkját lecserélte az OTP Bank. Az új infrastuktúrával jelentősen nőtt a péntinzézet internetbankjának teljesítménye. Az OTP Bank idén tavasszal újította meg internetbanki felületét. Az online szolgáltatáscsomag teljesítményének növelése érdekében a bank…..
A tavaly elhunyt Makovecz Imre nevét veszi fel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csenger általános iskolája. A mintegy 5 ezer lelkes, a magyar-román határ mellett fekvő település városközpontját Makovecz Imre és csoportja tervezte a 90-es években, így számos épület őrzi az…..