Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Höbörgö

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A határozott vásárlót semmi nem tántoríthatja el, ha kiszemelt termékéről azt mondják, hogy van raktáron. Ádám esetében ez az új "Bróker" számítógépasztal volt, amiért néhány órát küzdenie kellett a Praktiker munkatársaival, akik egy nap alatt többször…..
Úgy látszik a sutyerákságnak nincs határa, Tibor legalábbis igencsak felkapta a vizet, hogy az őt spammoló telemarketinges még a beszélgetést is rögzítette: Egy vidéki kisvállalkozás középvezetőjeként számtalanszor vagyok kénytelen néha udvariasan, néha  pedig …..
A Homár látott már olyat, amikor az ingatlanos ugyan 3 hónap alatt nem adott el egy lakást, mégis követelte a jutalékát, hiszen benne volt a szerződésükben, hogy annak felmondása után 2 hónappal is jár nekik a pénz a nagy büdös semmiért. Az alábbi levél viszont még ennél is…..
A Homár nem teljesen érti, Eszter miért akadt ki azon, hogy a Decathlonban 3 hétre vállalták volna 2 darab csavar pótlását a bringáján, a lényeg, hogy ezért Újpestről elvitte Dunakesziig, szal nagyon lelkes lehet. Később levitte "helyi srácokhoz", akiknél az is…..