Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerusz

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Loeb még az elején elvérzett, mindhárom márka nyert gyorsaságit, az igazi meglepetést Sordo teljesítménye okozta. Hirvonen beosztással közlekedett, a mezőny pedig esett-kelt. Petter Solberget pedig kizárták. Van abban némi meghökkentő, hogy a francia vébéfutamnak éppen…..
Aki kijött szombaton a kerékpáros oválpályára, tudja miről beszélek, aki nem volt ott, azt megpróbálom a képekkel kárpótolni. ..
A mostani mezőny legalább fele, de lehet, hogy a kétharmada nevetve lenne világbajnok a nyolcvanas vagy a kilencvenes években? Vélemények az azonos című írásunkról...
gerusz 2010.11.03 16:29:30
@strici05: ha ez a véleményed akkor nézd meg ezt a videót... És az sem kifogás hogy ez régi és csak ritkán van ilyen mert nem.

www.youtube.com/watch?v=W74VQgCnWcY&feature=related

Ha nem nagyon szabad linkelni akkor sorry.
gerusz 2010.11.03 16:37:26
@isti77: Nem kötekedés, de tudod mi volt az oka az 1990-es húzásának? Kiváncsi vagyok hogy tudod e és ezek után mondod ezt.
gerusz 2010.11.03 16:55:30
@magyarlaszlo: Cristiano Da Mattára gondolsz.De ő Champ Car-os volt.
Egyik olvasónk kicsit kiakadt, amikor a UPC pont az NHL-playoff kezdete előtt döntött úgy, hogy minek a magyarnak amerikai sportadó, nézegesse a bohócligát, ha annyira sportra vágyna. Levelet írt az ügyfélszolgálatnak, és a várakozásokkal ellentétben nagyon gyorsan választ is…..
 Man on fireRendezte: Tony ScottElső kritikám egy számomra klasszikus filmel kezdeném.A főszerepben Denzel Washington, aki mint már azt számos alakításával megmutatta nem kis színész. A másik fontosabb szerepben Dakota Fanningel találkozhatunk aki most kezd berobbanni a…..
Filmek by gerusz Kezdés 2010.03.20 01:28:00
 Hello mindenki!  Én egy nagy film rajongó vagyok. Iszonyat sok filmet megnéztem már, ezért szeretnék segítséget nyújtani annak aki esetleg egy jó filmet keresne estére.Nem csak egy kategóriáról lesz szó. A kedvenc műfajom a dráma, de minden műfajból szeretek…..