Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tracy77

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BFit! Mozogj otthon! 2011.01.16 20:22:00
    Rohanó világ, nincs időnk semmire, ezeket a közhelyeket meglovagolva egyre több alternatív lehetőség nyílik a mozgásra az extrémmód elfoglalt embereknek. Így van nonstop edzőterem, fitnesz DVD-k ezrei, online aerobik óra, és a legújabb őrület, a konzolos otthoni…..
BFit! Edzés és terhesség 2011.01.16 19:23:00
Sokan Rubint Rékát látva csak arra tudnak gondolni, hogy ez csakis valami beteges párosítás lehet, azonban a mozgás a terhesség alatt egyáltalán nem ördögtől való. Ahhoz viszont, hogy reálisan nézzük ezt a problémát, először is két fő csoportra kell bontani a kismamákat. Az…..
BFit! Már megint ruhát vennék 2010.08.31 22:47:00
Közkívánatra, vagyis igazából reális igényt elégítek ki (köszi Andi! :) azzal, hogy most egy könnyedebb ruhás cikket dobok össze, ami inkább képes, mint szöveges. Ami egyébként minden másnap eszembe jut, pláne most, hogy az időjárás sem az igazi, és komolyan türtőztetnem…..
  Az egészséges életmód és a fogyás manapság nagyon fontos hívószavak, ezért minden túlzás nélkül állíthatom, hogy aki él és mozog, igyekszik ebből a trendből egy kis hasznot húzni. Így eshet meg, hogy fogyasztó tabletták, teák, porok tucatjai harcolnak egymással a…..
BFit! Samba- aerobic 2010.05.20 15:04:00
  Nyakunkon a focivébé, ezért minden magára valamit is adó sportcég ehhez kapcsolódó kampányokkal rukkol elő. És hogy, hogy mi köze a focinak az aerobikhoz? A Nike Write the future kampányában az egyik reklám teaser- ben Ronaldinho a főszereplő, és egy bizonyos samba- robics a…..
BFit! Szeretem a focit 2010.05.21 11:51:00
Tudom, a blog fókusza az aerobic, de mindjárt itt a VB, tehát tessék csajok, egy jó kis focistás Nike kedvcsináló a meccsnézéshez!   Write The Future from Nalden on Vimeo...
BFit! BodyArt 2010.05.10 20:52:00
  Testművészet- ízlelgetem magamban a szó jelentését, és azon gondolkozom, hogy valóban eltalálták. Először kicsit idegenkedtem tőle, mert első pillantásra valami dinamikus humbug dolognak tűnt, húzzunk már le egy újabb bőrt a jógáról. Egyszer, nem is olyan rég viszont…..
BFit! AerobiCamp 2010.04.27 15:32:00
Figyelem: április 30- ig lehet kedvezményesen jelentkezni!!!! Nyáron 5. alkalommal rendezik meg a 3 napos aerobik őrületet, amelynek helyszíne idén is a Velencei tó.   Miért jó az Aerobicamp? Legyél akár profi vagy csak lelkes óralátogató, ezt a néhány napot biztosan…..
 Úgy néz ki, hogy a Puma sem marad ki a sorból, ha környezettudatosságról van szó. A sportruházat- óriás ugyanis a héten a londoni Design Museumban leplezte le forradalmi, újrahasznosítható cipősdoboz koncepcióját, ami valójában egy textil táska.     A Puma…..
BFit! Valami készülődik 2010.04.19 00:06:00
Fészbukon értesültem a Tornarénáról, a képek alapján Földvári Zsófi, Nikó és Szutter Bettina terveznek valamit fondorlatosan.... Mindenesetre, aki nem akar lemaradni: itt fel lehet íratkozni egy hírlevélre, amiben majd értesülünk a fejleményekről. ..
BFit! Monday blues 2010.04.12 23:01:00
  Budapest- zuhogó eső. Valószínűleg az ország nagy részére elmondható még ugyanez. Kövezzenek meg érte, de nekem ilyenkor semmi kedvem sincs mozogni menni. Legszívesebben összekucorodnék a takaró alatt a kanapén, valami csokit majszolnék (keveset és 70…..
Magyarország a világ egyik legegészségtelenebb országa, közölte az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tisztviselőjére hivatkozva az NPR amerikai közszolgálati rádió.   A WHO az ENSZ szakosított nemzetközi intézményeként 1948. április 7-én kezdte meg működését,…..
BFit! Ismét ruha 2010.03.24 17:07:00
Nő, vagyok, így azt hiszem nem tehetek róla, genetikailag kódolva van, szeretek öltözködni. Miután edzőpalánta vagyok, így a mozgós- edzős ruhatáramat is bővítésre ítéltem, természetesen csak azért, hogy jobban menjen a munka. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy cipőt…..
Ritkán írok mostanàban az órai tapasztalataimról, mert többnyire nincs is mit, hiszen az utóbbi időben csak a legjobb edzőkhöz járok, ahol nincs mit hozzáfűzni, ùgy jó, ahogy van. Az edzői szolidaritás miatt nem írok neveket, de azt meg kell osztanom veletek, hogy tegnap…..
A Nikestore küldött egy tutit infót, miszerint elérhetőek náluk a Lunarglide limitált példányszámú szuper futócipellői, amelyek egy- egy nagyváros jegyeit viselik magukon. A képen a London látható. Színében talán ez passzol minden ruhához leginkább. Milyen kár, hogy annyit nem…..
BFit! Mindennapi kenyerem 2010.03.15 17:29:00
  Ha megkérdezünk bárkit a kenyérevésről, az biztos, hogy határozott véleménye lesz, szerintem nincs olyan ember, akinek semleges lenne a kenyér. Bevallom őszintén, én szeretem a kenyeret, de nem feltétlenül érzek késztetést, hogy mindennap egyek is. Ellenben például…..
tracy77 2010.03.19 19:57:35
@Lady Fit: Szerintem sokkal jobb ha otthon sütöd mert csak akkor tudhatod mi van benne.Ráadásul ezek a kenyerek napokig megtartják állagukat és így árban is jobb, és nincs száraz kenyér a kukában.Ha tudtok jó beszerzési forrást szóljatok!