Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyílt levelek a Jobbiknak

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friss anyag: az Index videóriportja a pátyi testületi ülésről! Kihagyhatatlan! Bognár elvtárs jó elvtárs. Pardon, Dr. Bognár András. A pátyi polgármester valóságos polihisztor. Keni-vágja a jogot, a közgazdaságot, a környezetvédelmet, az építészetet, a közlekedési…..
Nyílt levelek a Jobbiknak 2010.03.31 00:34:52
@Daily Shark: Az a baj, hogy ezt mind hagyjuk. Az a baj, hogy ilyen Bognárok és egyéb megkent szemétládák ülnek ott.

Kína kellene ide. Ott az ilyeneket régen likvidálták volna, aztán a hamvaik mehetnének a korrupciós múzeumba elrettentő példának.

Ha a pátyi pogároknak van egy kis vér a pucájában, ezeket az embereket, elnézést, állatokat elüldözik onnan. Egészen a határig.
Egy héten belül sikerült a második balhét is kirobbantani Morvai Krisztina körül. Balhé, mint írtam, bár érdemes elgondolkodni azon, hogy a balhé alapvetően egy olyan esemény, amiben ilyen-olyan felek, legyenek azok akár külső személők, nagyobb füstöt generálnak, mint maga a…..
  Az utóbbi napokban ez a kedves kis közel-keleti állam a magyar és nemzetközi sajtó érdeklődésének középpontjába került (ha ugyan nem volt mindig ott). Persze nem ugyanazért. Minket elsősorban az érdekelne, mit és mióta csinálnak légterünkben egy nem szövetséges…..
Nyílt levelek a Jobbiknak 2010.03.23 14:17:09
@Falusi_metálos: igaz :D Hát, én termelnék jobban, ha több maradna, csak hát az izraeliek elviszik...
Nyílt levelek a Jobbiknak 2010.03.23 13:55:47
Subba WTF: Bajnais kőfütyi? 2010.03.23 08:00:00
A Vodafone által kiadott Fotel magazinban bukkant némi érdekességre egyik kedves olvasónk. Igaz, hogy a márciusi szám betűről betűre megegyezik a februárival, de hova tűnt egyik hónapról a másikra az Ecseriről szóló cikkből a BAJNAI feliratú, méretes kőkukettó?!UPDATE: Proli…..
Nyílt levelek a Jobbiknak 2010.03.23 13:01:00
Vona "Az én harcom" Gábor kereszteshadjáratához képest a Sláger és a Danubius rádió megszüntetése óvodai lófasz volt és már-már korrekt ügyintézése a vájtfülű nép zenei demokráciájának megteremtésének. Amit intéztek a két fent említett rádióval úgy…..
Borzasztó érzés lehetett látni Gyurcsány Ferenc párton belüli riválisainak azt a baloldali rendezvényeken rendre hiányzó rajongást, szeretetet és érdeklődést, amely a volt kormányfő mai fellépését körülölelte. A döntően nyugdíjas korú és meglepően lelkes…..
Tisztelt Jobbik,Az Európai Uniós választásokat úgy vártam, mint gyermek a karácsonyt. Akit csak tudtam beszerveztem, nem vártam meg senkit, hogy a cédulámért jöjjön, magam vittem egy Jobbikos megjelenésre és a választáson nyugodt, magyar szívvel a Jobbikra szavaztam.Eltelt másfél…..