Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mina11

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanulságos történet a mai, amely egy miskolci állami cégtől egészen Németországig ível és akadnak benne érdekes momentumok bőven. A lényeg szerintem valahol mégis csak ott van, hogy soha nem késő elkezdeni tanulni és megismerni a világot. Aztán hogy a történet vége mi lesz,…..
Mina11 2012.07.25 12:21:32
@Gilda66: néztem a blogod, én is gluténérzékeny vagyok, ha gondolod adj meg egy email címet és küldök pár hasznos infót :) de ne ijedj meg, nem olyan vészes ám mint ahogy elsőre tűnik! :) én legalábbis örülök hogy "ha már" van egy betegségem, akkor ez, ami nem igényel gyógyszereket "csak" egy élethosszig tartó diétát és nem vmi komolyabb.. :)

hogy ne legyek teljesen off, tavaly ősz óta követem a blogot, minden reggelem a posztok és a kommentek olvasásával indul (plusz kávé :D), de még sose szóltam hozzá, csak csendes megfigyelő voltam :) a trollfigyelőt pedig abszolút támogatom, nem ismerek még egy magyar blogot ahol ennyire színvonalas viták bontakoznának ki a hozzászólók között, biztos vagyok benne, hogy ez is az egyik oka a magas látogatottságnak.
A rend kedvéért elször néhány szót a ma megjelent értékelésünkről: Kettest adtunk az MSZP választási programjára. Az MSZP-nek még a jövőképe sem világos, ami részben abból ered, hogy a mai társadalmi problémákat következetesen a gazdasági válságra vezeti vissza.…..
Mina11 2010.03.19 19:32:17
Én örülök ennek a kezdeményezésnek, bevallom nem gondoltam, hogy tényleg objektív lesz, de az eredmények láttán kellemesen csalódtam :) Érdekes, hogy mindenkit elkeserítenek az elemzések, nem tudom milyen alternatív világban éltek ők eddig, mert várható volt, hogy siralmasan fognak szerepelni a pártok.
És tessék, én egy jobbikos szavazó vagyok (rice ezt Neked üzenem, írtad, hogy vársz "minket").

Két dolgot szeretnék csak hozzáfűzni, az egyik (és ez nem annyira a Mit ígérnek? csapatának szól): szomorúnak tartom, hogy az eredményeket úgy közli a magyar média, miszerint "a civilek jól lehúzták a Jobbik programját"... Szomorú, mert a négy pártból a Jobbiké a második lett, nem lenne helyesebb az a megfogalmazás, hogy a civilek jól lehúzták az MSZP/Fidesz programját? Ez szerintem teljesen inkorrekt. De mint írtam, ez nem ide tartozik, csak úgy kikívánkozott első reakciónak.

A másik, ami már inkább ide tartozik: az egyik negatívum, amit említ az elemzés "A kezelni kívánt problémákat, területeket, az ezekhez kapcsolódó célokat és intézkedéseket nem rendezi a program időbeni és/ vagy érték-alapú fontossági sorrendbe - azaz nem világosok a politikai prioritások.", ezzel egyet is értek, de bízom benne, hogy reagálni fognak a további feltett kérdésekre, és megválaszolják a hiányosságokat.
Viszont, ha jól tudom, mindegyik választásokon induló "demokratikus" párt belenézhetett a Magyar Állam költségvetésébe, kivéve a Jobbikot. Logikusnak tartom, hogy nehéz számszerű konkrét adatokat írni úgy egy programba, hogy nem ismerik, miből gazdálkodhatnak. Ha írtak volna konkrétumokat látatlanban, most nyílván az lenne a baj. Ellenben a többi párttal, melyeknek rendelkezésére álltak adatok, csak épp nem kívántak élni velük.