Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KeszteBálint

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt megnézhetitek az eddig versenyző videókat! Ne feledjétek, a verseny holnap éjfélkor "hivatalosan" véget ér! Nem hivatalosan hétfő reggel fog, mert nem tudok éjfélig fenn maradni. Szóval ha valaki esetleg éjszakába nyúlóan készíti még a pályázatát, hétfő reggel még elfogadjuk! (Szabályzat itt!)..
KeszteBálint 2013.09.11 10:21:17
@NeoCsatornaja:
Ennyire nem szereted azt a filmet?
Amúgy szerinted mi a baj vele? (tényleg kíváncsi vagyok egy okra,mert eddig sajnos senkitől nem hallottam normálisat)
KeszteBálint 2013.09.15 19:34:54
@NeoCsatornaja: Meg tudom érteni,amit mondasz. Valóban nem olyan,viszont én tudok rajta nevetni és szerintem jó kikapcsolódás. Persze nem mondom,hogy mindenki hülye,aki nem így gondolja,sőt. Vannak ennél sokkal jobb filmek is. De kinek milyen az ízlése. És köszönöm,hogy végre valaki meg tudta nekem fogalmazni normális emberi mondatokkal,hogy miért nem jó film. :D
KeszteBé blog Wrath Of The Titans 2012.07.27 18:10:36
Ma a Titánok haragja volt soron. Erről is csak azt tudom mondani,hogy nagyon jó film. A magyar és történelem tudásom mondjuk sokat segített a film megértésében,de ha nem tudnám az alapvető dolgokat,szerintem akkor is élvezhető lenne. Az alvilági harcosok is rettentő jól meg voltak…..
KeszteBé blog Battleship[2012] 2012.07.26 20:25:38
Megnéztem a filmet és nagyon tetszik. Egy idei filmtől pont ezt vártam. Az effektek,a történet és a szereplők is nagyon tetszenek. Van benne néhány dolog,ami kérdéseket vetett fel bennem,de nem is én lennék,ha még egy jó filmben sem találnék valami apró bakit. De mindegy is. A…..
KeszteBé blog Jó szórakozás 2012.07.24 22:51:00
FreddyD óta imádok filmkritikákat nézni. És ez a srác is nagyon profin csinálja. Ráadásul csak magyar filmeket mutat be. Nekem nagyon tetszik.  ..
 Most olvasok egy cikket, amelynek a tartalma röviden:Obama végignézte Oszama megölését Az amerikai elnök élő videóközvetítésen nézte végig a negyven perces kommandós akciót, melynek során megölték az al-Kaida vezetőjét.  Na vajon hány nap míg kikerül ez a…..
Megkeresett a PTE könyvtárának online tartalmáért felelős embere, hogy feltenné a digitális tartalmakhoz a Gyilok Gépet (mindez az olvasásnépszerűsítés jegyében). Természetesen nagyon örültem ennek és már kinn is van az oldalon, más hanganyagokkal együtt. Sőt még egy nagyon…..
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
KeszteBálint 2011.02.16 16:57:40